Υπέροχη και εντελώς άβαφη η Ζέτα Μακρυπούλια (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 5 Φεβρουαρίου 2019 18:43
Υπέροχη και εντελώς άβαφη η Ζέτα Μακρυπούλια (φωτογραφία)

Τι ωραίο να έχεις κολλητή μια απ’ τις καλύτερες φωτογράφους μόδας. Να την αγαπάς και να σ’ αγαπάει άδολα. Χωρίς συμφέροντα. Μία από τις ελάχιστες επιστήθιες φίλες της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η Ρούλα Ρέβη.

Εδώ και χρόνια μάλιστα. Έχουν, δε, ταξιδέψει πολλάκις μαζί για τις ανάγκες των διαφημιστικών εκστρατειών της εταιρείας μόδας, όπου η Ζέτα υπήρξε «μούσα». Η ηθοποιός έχει σκαρφαλώσει στο Μάτσου-Πίτσου, έχει κολυμπήσει με δελφίνια σε τροπικές παραλίες, μεταξύ άλλων και η Ρούλα έχει κάνει απανωτά «κλικ» πάνω της.

Κι αν όλα τα προηγούμενα ανήκουν στο παρελθόν, οι δυο κυρίες εξακολουθούν να συνδέονται με φιλία. Έτσι, συχνά η ηθοποιός ποζάρει -με άνεση γιατί ξέρει a priori πως το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ- στον φακό της γυναίκας του Αποστόλη Τότσικα. Όπως έκανε και τώρα.

TIP

Κι αν στη φωτογραφία που ποστάρουμε, τη βλέπουμε άβαφη, για το… αρετουσάριστη δεν ορκιζόμαστε: Ρούλα είναι αυτή. Και «παίζει» να έκανε τα μαγικά της. Από την άλλη, μια χαρά διατηρείται και το Ζετάκι. Δεν την πήραν, άλλωστε και τα χρόνια. Διαλέξτε!