Ζέτα Θεοδωροπούλου: επέστρεψε στην Αθήνα από την Ιταλία με ιδιωτική πτήση

14 Ιανουαρίου 2021 14:45

Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο σχολικό κουδούνι για το 2021 με σχετική απόφαση της κυβέρνησης, η λαμπερή σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη και τα τρία παιδιά τους, Αφροδίτη, Κωνσταντίνος και Βασίλης, επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό τζετ που ναύλωσε ο ποδοσφαιριστής στην πόλη Λέτσε της γειτονικής χώρας και ταξίδεψαν στην ελληνική πρωτεύουσα.

 

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στις αρχές του προηγούμενου μήνα, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη του δεύτερου lockdown στην Ελλάδα, ο άσος των γηπέδων, ο οποίος ζει μόνιμα στον ιταλικό Νότο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, είχε πάρει κοντά του τη γυναίκα και τα παιδιά του, μια και τα σχολεία ήταν κλειστά. Κάπως έτσι η οικογένεια, που είχε χωριστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Ζέτα και ο Παναγιώτης αποφάσισαν να μείνει εκείνη στην Αθήνα για το καλό των παιδιών τους, ενώθηκε ξανά περνώντας περίπου ενάμιση μήνα μαζί. Ολα τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν.

Έτσι, το άνοιγμα το σχολείων βρήκε τη Ζέτα με τα παιδιά στην Αθήνα και τον Παναγιώτη στη Λέτσε. Ο αποχωρισμός τους, μάλιστα, απασχόλησε μέχρι και γνωστή ιταλική ιστοσελίδα, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, ένα «κλικ» που ανάρτησε η influencer στα προσωπικά της social media μαζί με το ακόλουθο τρυφερό μήνυμα:

«Οσο προετοιμασμένη κι αν είμαι κάθε φορά γι’ αυτό, κάθε φορά πονάει ο αποχωρισμός! Και πονάει πολύ… Η δυνατή, όμως, πρέπει να είμαι και θα είμαι πάντα εδώ… Γιατί τη δύναμή μου την αντλώ από την αγάπη και γιατί, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται να έχεις την ευθύνη και τη φροντίδα ενός σπιτιού και μιας οικογένειας μόνη σου, στην ουσία εγώ δεν είμαι μόνη, έχω το μισό από τα πάντα μου! Ενώ το μόνο που μένει κοντά σου είναι η δύναμη που εγώ πρέπει να σου δίνω. Κάθε φορά η δυνατή θα είμαι εγώ, γιατί εγώ είμαι εσύ, γιατί εμείς είμαστε εσύ κι εσύ είσαι εμείς. Εμείς είμαστε τα όλα σου κι όλα μου είσαι εσύ. Ακόμη κι όταν αδυνατώ, γίνομαι πιο δυνατή. Γιατί εμάς η απόσταση δεν μας χωρίζει… μας δένει και μας ενώνει περισσότερο. Σ’ αγαπώ!»