Ζέτα Θεοδωροπούλου: Γιατί ζει χώρια από τον σύζυγο της Παναγιώτη Ταχτσίδη;

3 Οκτωβρίου 2020 15:30

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο σύζυγος της ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης το τελευταίο διάστημα ζουν χώρια, καθώς, εκείνη με τα παιδιά τους μένουν στην Ελλάδα ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής ζει στην Ιταλία, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε πριν από 4 χρόνια αποφάσισαν από κοινού αυτό το διάστημα και για το καλό των παιδιών τους να μείνουν χωριστά.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια εξήγησε τους λόγους που ζουν χώρια με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. “ Ως γονείς πρέπει να σκεφτόμαστε πάντα το καλό και το μέλλον των παιδιών μας. Κάναμε τη συγκεκριμένη επιλογή από κοινού, αφενός λόγω των δυσκολιών στις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και όχι μόνο που έχει προκαλέσει η πανδημία και αφετέρου επειδή η Αφροδίτη μας έπρεπε να πάει στο νηπιαγωγείο. Ενδεχομένως, λοιπόν να ήταν δύσκολη η προσαρμογή της σε μια άλλη χώρα. Πέρυσι που πήγε προνήπιο, μέχρι να εγκλιματιστεί και να μάθει τη γλώσσα στην Ιταλία, ήρθε η πανδημία και έχασε μια χρονιά”.

Η όμορφη σύζυγος του διεθνούς ποδοσφαιριστής μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε η οικογένειά τους όταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης διαγνώστηκε, το καλοκαίρι, θετικός στον κορωνοϊό. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου εξήγησε ότι αμέσως, εκείνος ενημέρωσε την ομάδα του, και ότι τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι.

Ο ποδοσφαιριστής κόλλησε τον ιό όταν ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα που υπήρχε στο συγγενικό του περιβάλλον και έπειτα από δύο μέρες παρουσίασε ήπια συμπτώματα: πυρετό και ενόχληση στον λαιμό όπως είπε. “’Έκανε το τεστ και βγήκε θετικό. Τα συμπτώματα κράτησαν μόνο λίγα 24ωρα. Παρόλα αυτά μείναμε όλοι μας ως υπεύθυνοι πολίτες σε καραντίνα για 14 ημέρες. Το πέρασε ανώδυνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο ιός είναι ακίνδυνος γιατί κάθε οργανισμός δεν είναι ίδιος. Ο Πάνος χαίρει άκρας υγείας και έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και τις απαιτήσεις της δουλειάς του.”

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε αν θα συμμετείχε στο My style Rocks: “Μου αρέσει ως ιδέα γιατί μου αρέσουν η μόδα και το στυλ. Θα ήταν ίσως το μόνο reality που θα πήγαινα. Ωστόσο η επιστροφή στην τηλεόραση γενικότερα δεν είναι κάτι που με ιντριγκάρει γιατί δεν έχω ανάγκη να με μάθει ο κόσμος ή να γίνω γνωστή στην προκειμένη περίπτωση θα έδειχνα μόνο το στιλ μου.”