Ζευγάρια που χώρισαν στην καραντίνα

2 Ιουνίου 2020 09:00

χωρισμ

Μπορεί το διάστημα της καραντίνας λόγω κορωνοϊού να ήταν για πολλούς μια ευκαιρία να δεθούν ακόμα περισσότερο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο για κάποιους άλλους ήταν μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων.

Κάποια από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz αυτό το διάστημα είδαν τη σχέση τους να φτάνει στο τέλος ενώ για κάποια αλλά απλά ανακοινώθηκε ο χωρισμός όσο ήμασταν σε καραντίνα.

Καλαβρία

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια

Στις φήμες του χωρισμού του από τη Μαρία Καλάβρια είχε μίλησε πριν από λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου,λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν είχαν καμία βάση.

Την επόμενη μέρα, όμως, η ίδια η Μαρία Καλάβρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό και επιβεβαίωσε το χωρισμό, ενώ όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι εκείνος τον αρνήθηκε, εκείνη απάντησε ότι βρέθηκαν λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του και πήραν τις αποφάσεις τους. Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, μετά από αυτή την εξέλιξη μίλησε και πάλι, λέγοντας ότι θα προσπαθήσει οι δύο τους να είναι και πάλι μαζί.

Γοακουμ

Χάρης Γιακουμάτος – Μαρία Πανουσάκη

Πριν από περίπου τρία χρόνια το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, το Δημήτρη. Τελικά, χώρισαν πριν από 8 μήνες, ωστόσο εμείς μάθαμε για το χωρισμό τους μόλις στις αρχές του μήνα.

Τη γνωστοποίηση του χωρισμού επέλεξε να κάνει ο ίδιος ο πρώην Survivor και επιχειρηματίας.. Ο λόγος για το Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος τράβηξε χωριστούς δρόμους με την Μαρία Πανουσάκη. «Ναι, ισχύει ότι έχω χωρίσει εδώ και οχτώ μήνες αλλά είναι από τα θέματα που δεν θα ήθελα να πολυσυζητήσω. Με έχει στεναχωρήσει πολύ αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δαλακ

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος πέρασαν τις άγιες μέρες του Πάσχα χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό. Όπως αποκαλύφθηκε τελικά από ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος, το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Με τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων να τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, η Κατερίνα Δαλάκα είχε διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας ότι είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος, όμως, επιβεβαίωσε τις φήμες λέγοντας πως δεν είναι μαζί όμως εξακολουθεί να την αγαπά.

Μετά το «άδειασμά» του Φιντιρίκου, η Κατερίνα Δαλάκα έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram και φυσικά το ίδιο έκανε και ο επιχειρηματίας.

kavoura

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος

Άλλο ένα ζευγάρι που χώρισε το Φλεβάρη και το μάθαμε εν μέσω καραντίνας. Μετά από 8 μήνες σχέσης η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα και ο πολιτικός μηχανικός Γιώργος Βίγγος τράβηξαν χωριστούς δρόμους, αφού το τελευταίο δίμηνο η σχέση τους περνούσε κρίση και δεν έκαναν κοινές εμφανίσεις..

Οι φήμες αυτές λοιπόν επιβεβαιώθηκαν και μάλιστα από την ίδια την ηθοποιό. Η Βίκυ Κάβουρα παραδέχθηκε τον χωρισμό της, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν βελούδινος. “Ναι, ισχύει ότι η σχέση αυτή έχει τελειώσει, αλλά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω, γιατί έχει περάσει καιρός. Με τον Γιώργο χωρίσαμε από τον Φεβρουάριο, οπότε είμαι καιρό μόνη”.