Ζεύγος Πατούλη: μυστικά και ψέματα! Τι γίνεται με το διαζύγιο, ο ρόλος του Νίκου Παπαδάκη και οι φύλακες άγγελοι του Γιώργου και της Μαρίνας

Δημοσιεύθηκε: 8 Μαΐου 2021 09:00
Ζεύγος Πατούλη: μυστικά και ψέματα! Τι γίνεται με το διαζύγιο, ο ρόλος του Νίκου Παπαδάκη και οι φύλακες άγγελοι του Γιώργου και της Μαρίνας

Ο χωρισμός τους έπειτα από 35 χρόνια κοινής πορείας είναι αλήθεια ότι σήκωσε πολλή σκόνη. Σκόνη που δεν έχει καταλαγιάσει, αφού ακόμη και σήμερα ελάχιστοι είναι εκείνοι που περίμεναν τέτοια εξέλιξη στον γάμο του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη.

Και το διαζύγιο πλέον είναι προ των πυλών. Έπειτα από τις αρχικές εντάσεις και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην απόφαση να προχωρήσουν τη ζωή τους, τραβώντας διαφορετικούς δρόμους.

Και οι δύο αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους, αφού περίπτωση επανασύνδεσης δεν υπάρχει. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου έχουν ήδη ξεκινήσει.

Και παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στην αρχή της κρίσης, πλέον σε ήρεμο κλίμα οδεύουν ολοταχώς προς τη λύση του γάμου τους.

Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, το διαζύγιο θα είναι συναινετικό, αφού οι διαφορές που υπήρχαν δείχνουν να γεφυρώνονται.

Ο ωραιότερος άνδρας

Σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο ένας διάσημος φίλος του ζευγαριού, με τον οποίο οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω εξαιρετικές. Είναι ο άνθρωπος που με τη βοήθειά του όσες φωτιές πήγαν να ανάψουν έσβησαν σχετικά γρήγορα.

Ο λόγος για τον ωραιότερο άνδρα του κόσμου, το γνωστό μοντέλο Νίκο Παπαδάκη.

Όσοι νομίζουν ότι ο Νίκος Παπαδάκης είναι φίλος μόνο με τη Μαρίνα Πατούλη με την οποία εκτός από τη σχέση τους συνεργάζονται και επαγγελματικά και στα κοινά, είναι γελασμένοι.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να κυκλοφορεί πολύ συχνά με τη Μαρίνα Πατούλη. Όμως το μοντέλο που δραστηριοποιείται με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει άψογη σχέση και με τον Γιώργο Πατούλη.

Και μάλιστα την πρώτη περίοδο της σοβαρής κρίσης ήταν ο άνθρωπος που ηρέμησε και τους δύο. Ήξερε πολύ καλά τα μυστικά του ζευγαριού αλλά και τα (τερατώδη τα περισσότερα) ψέματα που ακούστηκαν από την αρχή που έγινε γνωστό το διαζύγιο.

Γνώριζε και τους δύο, ανέλαβε δράση και τον τελευταίο καιρό, έχει πέσει η σκόνη που είχε σηκωθεί.

Το post που προκάλεσε ένταση

Ακόμη και για το… post της οργής η δράση του ήταν καταλυτική. Για όσους δεν το θυμούνται η Μαρίνα Πατούλη την ημέρα ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία είχε κάνει ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media. Γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις αφού την κατηγόρησαν ότι δημιούργησε λάθος εντυπώσεις.

Ο Γιώργος Πατούλης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από αυτό το ποστάρισμα της συζύγου του. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι είχε μπει λάδι στη φωτιά και  η φωτιά αυτή θα φούντωνε, ξαφνικά έσβησε! Οι πληροφορίες λένε ότι και σε αυτό έβαλε το χεράκι του ο πυροσβέστης Νίκος Παπαδάκης.

Απομονωμένος

Μπορεί βέβαια τα πράγματα να έχουν ηρεμήσει πολύ σε σύγκριση με την πρώτη εκρηκτική περίοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρώην ζευγάρι έχει ξεπεράσει το σοκ του χωρισμού. Άλλωστε είναι πολύ φρέσκο ακόμη όλο το σκηνικό και η αντίδραση δείχνει απόλυτα φυσιολογική..

Ο Γιώργος Πατούλης έχει προτιμήσει την απομόνωση της Ραφήνας. Θέλει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του. Πρέπει να είναι ήρεμος και ψύχραιμος. Το απαιτεί άλλωστε ο δύσκολος ρόλος του στην ηγεσία της περιφέρειας Αττικής. Βέβαια, έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.

Μέχρι στιγμής έχει γυρίσει την πλάτη στις δημόσιες τοποθετήσεις και στη μοναδική συνέντευξή του προσπάθησε να είναι όσο πιο χαμηλών τόνων γινόταν. Ξέρει ότι δεν μπορεί να αποφύγει τη δημοσιότητα, έπειτα από αυτή την εξέλιξη. Αλλά προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να κρατήσει… χαμηλά την μπάλα και να αποφύγει οποιαδήποτε ένταση με τυχόν ενέργειές του.

Σε αυτή την… απομόνωση έχει πάντως συμπαράσταση. Ο λόγος για τη γραμματέα του η οποία βρίσκεται τις περισσότερες ώρες στο πλευρό του.

Είναι ένα από τα πρόσωπα που ο περιφερειάρχης εμπιστεύεται σε απόλυτο βαθμό. Ασχολείται με όλες τις υποθέσεις του και δεν λείπει από κοντά του.

Είναι η γυναίκα που γνωρίζει τα πάντα,αφού όλα περνούν από τα χέρια της και έχει βοηθήσει τον Γιώργο Πατούλη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την προσωπική ζωή του να είναι όσο πιο ήρεμος γίνεται.

Όλα για τη δουλειά

Η Μαρίνα από την πλευρά της προσπαθεί να βρει ξανά τον εαυτό της και ασχολείται με το Δίκτυο Πόλεων SDG 17 Greece (όπου πρεσβευτής είναι ο Νίκος Παπαδάκης).

Θεωρεί ότι ρίχνοντας τώρα όλο το βάρος στη δουλειά θα καταφέρει να ξεχαστεί και να ξεφύγει από τη δύσκολη κατάσταση που προκλήθηκε από την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον σύζυγό της.

Προσπαθεί να δείχνει δυνατή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το καταφέρνει πάντα. Εκτός από τον Παπαδάκη, έχει κι εκείνη έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Είναι ο οδηγός της, ο οποίος εδώ και χρόνια την ακολουθεί σε όλες τις επαγγελματικές εξόδους της και ξέρει κι εκείνος πολλά για τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών.

Είναι εκείνος που η Μαρίνα έχει καταφέρει χτίσει μία σχέση απολύτου εμπιστοσύνης. Πολλές φορές μιλούν και προσπαθεί να την πείσει να παραμείνει ψύχραιμη και δυνατή σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη πολλές φορές δακρύζει από την τροπή που πήραν τα πράγματα, αλλά αυτός την πείθει ότι πρέπει να βγει όρθια από αυτή την περιπέτεια.

Πηγή: εφημερίδα Spirto