Ζιλιέτ Μπινός: Η αποκάλυψη για το ερωτικό τρίγωνο – «Ερωτεύτηκα δύο άνδρες, ήταν αβάσταχτο»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Σεπτεμβρίου 2022 09:00

Η Ζιλιέτ Μπινός αποτέλεσε… μέρος ερωτικού τριγώνου όταν ήταν πολύ νέα καθώς είχε ερωτευτεί δύο άνδρες κατά την ίδια περίοδο! Και στην επόμενη ταινία της καλείται να ενσαρκώσει μία γυναίκα που βρίσκεται στην ίδια κατάσταση…

Σε μία… πικάντικη αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή προχώρησε η διάσημη ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός,  η οποία παραχώρησε συνέντευξή στη βρετανική εφημερίδα «Guardian».

H Γαλλίδα σταρ δεν δίστασε να υπεισέλθει σε προσωπικές αναμνήσεις και ιδιαίτερα ιδιωτικές στιγμές, λέγοντας ότι είχε εμπλακεί σε ερωτικό τρίγωνο όταν είχε ερωτευθεί δύο άνδρες.

«Ερωτεύθηκα δύο άνδρες όταν ήμουν στα 20 μου. Ήταν αβάσταχτο, πραγματικά αβάσταχτο!», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπινός αναφερόταν στον ρόλο στη νέα της ταινία «Both Sides of the Blade» υπογραμμίζοντας πόσο μπόρεσε να ταυτιστεί με την ηρωίδα που υποδύεται. Με εξομολογητική διάθεση συνδύασε τον χαρακτήρα του φιλμ με τα προσωπικά της βιώματα και έτσι ήρθε και η αποκάλυψη.

Η Μπινός ενσαρκώνει τη Σάρα, μια παρουσιάστρια ραδιοφωνικής εκπομπής, η οποία διχάζεται ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους άντρες: τον φίλο της Ζαν και τον πρώην εραστή της, Φρανσουά.

Η Σάρα και Ζαν έχουν μια φαινομενικά αρμονική σχέση αλλά ο μαγνητισμός του Φρανσούα και το παρελθόν του αποδεικνύονται αδύνατα να τους αντισταθεί.

Μιλώντας για τη Σάρα η Μπινός αναφέρθηκε στις εμπειρίες της: «Είναι ένα αδύνατο τρίγωνο επειδή όλοι αισθάνονται πληγωμένοι. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν, εγώ όχι.

Ήταν μία καταστροφική κατάσταση και χρειάζεσαι θάρρος. Οπότε, ναι, καταλαβαίνω απόλυτα τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει», είπε αρχικά.

Και η ηθοποιός πρόσθεσε: «Για τον καθένα από εμάς, ήταν επώδυνο και δεν μπορείς να το σταματήσεις επειδή έτσι είναι. Είναι σαν να βρίσκεσαι μπροστά από έναν δράκο και απλώς πρέπει να τον αντιμετωπίσεις».

Τέλος, όσο γιατί δεν μπόρεσε να διαλέξει ανάμεσα στους δύο άνδρες στη ζωή της, σχολίασε: «Αγαπάμε με διαφορετικούς τρόπους, αν μπορώ να το πω έτσι. Είναι να ανακαλύψεις μια ανάγκη μέσα σου.

Όταν είσαι στο μέσο αυτής της κατάστασης, δεν καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει».