Ζήνα Κουτσελίνη: «Εμένα και να με προσβάλλουν, τηλεοπτικά δηλώνω χαζή και το προσπερνάω»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 09:00

Ζήνα Κουτσελίνη: «Εμένα και να με προσβάλλουν, τηλεοπτικά δηλώνω χαζή και το προσπερνάω»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο Καλύτερα δε γίνεται του Alpha και σχολίασε όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της, αλλά και το τηλεοπτικό τοπίο

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο δέσιμο που έχει με τους συνεργάτες της και πόσο την αγκάλιασαν μετά από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Η φετινή σεζόν μου χάρισε μια αγκαλιά με τους συνεργάτες μου. Μετά τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν απόλυτη ανάγκη να συμβεί αυτό, γιατί μόνο έτσι θα πήγαινε μπροστά η εκπομπή».

Για τη Φαίη Σκορδά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε

«Αυτό που βλέπω είναι αν μου γεμίζει τον χώρο ένας νέος συνεργάτης. Όταν ήρθε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να με δει στο Alter, με το που μπήκε γέμισε λάμψη το γραφείο. Λέω αυτή δίπλα στη Φαίη Σκορδά αξίζει μία θέση. Πλέον είναι ισότιμες παρουσιάστριες. Μια μέρα, ενώ πήγαινα στο γραφείο μου στον Alpha περνάω από το TV Μακεδονία και την ακούω τη Φαίη. Γέμιζε τον χώρο και είπα αν ερωτηθώ κάποια στιγμή θα τη ζητήσω. Όταν πήγα στο Alter, μετά τη Μαριέττα Χρουσαλά, ζήτησα τη Φαίη».

«Δεν πιστεύω στα ημίμετρα και ότι χωρίζονται οι ζώνες. Το 10-1 για να το χωρίσεις είναι λίγη ώρα. Μια εκπομπή πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο μεν Γιώργος αδικείται, ενώ στο 11-1 η Φαίη έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση. Ο Γιώργος θα κάνει “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο 10παρα και μετά ξεγυμνώνεται το κομμάτι της Φαίης στην ολοκλήρωσή του. Όταν υπάρχει ανάγκη για να καλύψεις επικαιρότητα, πρέπει να το κάνεις».

Η υπόθεση της Πάτρας

«Τη γνωρίζαμε την υπόθεση. Την γνωρίζαμε από τον θάνατο του 1ου παιδιού. Όταν πέθανε και το 2ο παιδί με πήρε ένας φίλος, ιατροδικαστής και μου λέει “Ζήνα από εδώ και πέρα ξεκινάει Γολγοθάς. Ο 3ος θάνατος κάτι κρύβει. Στα δύο πρώτα παιδιά δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε”. Εμείς τρέξαμε πολύ γρήγορα, πήραμε τη δικογραφία της Μαλένας. Μετά βρήκαμε της Ίριδας και πήγαμε να γυρίσουμε ανάποδα τις αλήθειες. Φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη ασφυξία και έτσι θα δοθεί ένα τέλος που θα συνδέονται και τα τρία παιδιά. Θα είναι δύσκολο να αποδειχθεί στα δικαστήρια τι συνέβη με τα παιδιά στην Πάτρα».

Για τον καβγά του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Καλλιακμάνη που έγινε on air είπε

«Ο Γιώργος είναι ένας πολύ πολύ καλός μου φίλος, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Πέτρος είναι φίλος επίσης και συνεργάτης. Είτε του αρέσει, είτε όχι, έθιξε τον Πέτρο Κουσουλό. Όταν γυρίζεις στα μούτρα του άλλου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι προσβλητικό. Και όταν το επαναλαμβάνει στην Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίσει να προσβάλλει. Ο Πέτρος είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η αλήθεια και σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί. Το CD με τις φωτογραφίες τις είχε από την πρώτη στιγμή και είπε θα τις βγάλει όταν χρειαστεί. Αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ανθρωποκτονιών και τότε αναγκάστηκε να τις βγάλει στην εφημερίδα. Δημοσιογραφικά, σε αυτό το θέμα έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον συνεργάτη μου ξεκρέμαστο. Δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη».

«Εμένα και να με προσβάλλουν, τηλεοπτικά δηλώνω χαζή και το προσπερνάω. Και ο κ. Κούγιας με πρόσβαλλε ότι δεν είμαι του επιπέδου του να κάνουμε παρέα. Σαφώς και δεν είμαι του επιπέδου του, αλλά σε αυτή τη θέση είμαι πολλά χρονιά». Δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.