Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου»

27 Απριλίου 2022 09:20

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου»

Τη Ζήνα Κουτσελίνη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης  ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2Night Show κι εκείνη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα εκείνα που τη σημάδεψαν από παιδί

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου».

Θυμήθηκε με συγκίνηση τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, το πρόβλημα του πατέρα της, την κακοποίηση της μητέρας της και τις στιγμές που ένιωσε να «λυγίζει».

Η σοκαριστική αποκάλυψη για τον πατέρα της

«Θα το πω για πρώτη φορά… Ο πατέρας μου ο συγχωρεμένος με φαλτσέτα μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί μου ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι γιατί τη σκότωνε μπροστά μου. Και την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός γιατί απαγορεύθηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες πέρασε στο νοσοκομείο»
Ενώ στο ερώτημα για το αν γίνεται αντιληπτή η κακοποίηση παιδιών και γυναικών από τον περίγυρο

«Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα; Ποιος μιλούσε; Κανείς! Γιατί; Γιατί η κύρα Λένη τον κυρ Γιώργο δεν θα τον έκανε τίποτα. Τη Ζήνα όμως δεν τη σκέφτηκε η κύρα Λένη, που ήταν ένα παιδί κάτω και έβλεπε τη μάνα του μαχαιρωμένη. Δεν το έχω πει ποτέ, γιατί λέω όλα εκείνα τα κομμάτια της αισιόδοξης Ζήνας.

Όταν βλέπω μια κακοποιημένη γυναίκα που να της πω να πάει; Σε ποιες δομές; Ποιος θα την προστατέψει από τον κάθε νταή που την απειλεί; Δεν υπάρχει λύση γιατί κανένας από αυτούς που διοικούν δεν έχει περάσει σαν τη Ζήνα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, να είσαι μία μάνα κακοποιημένη». Είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για την υπόθεση της Πάτρας και τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή της

«Έχουν δικαίωμα οι ψυχαγωγικές εκπομπές να ασχοληθούν με ένα τέτοιο θέμα. Όλοι θέλουν να μάθουν τις εξελίξεις στα σοβαρά θέματα. Ο τρόπος που διαχειρίζεται κάθε εκπομπή τα γεγονότα, αξιολογείται από τον κόσμο. Μου φαίνεται οξύμωρο σε μια ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο έχει λίγο από έγκλημα, λίγο μαγειρική, λίγο μόδα και λίγο reality. Η ψυχαγωγία συρρικνώνεται. Η πρωινή ζώνη είναι ακόμα μπερδεμένη, ελάχιστες εκπομπές είναι αμιγώς ψυχαγωγικές. θα γυρίσει το πράγμα».

«Το θρίλερ της Πάτρας είναι μια διαδρομή γεμάτη δηλητήριο. Η Ρούλα είναι μια γυναίκα που έδινε απαντήσεις, τις δικές της απαντήσεις κάθε φορά, ήξερε τι πρέπει να απαντήσει. Ήταν ετοιμοπόλεμη. Όταν σε κάθε εκπομπή είχα μία απάντησή της στο προσωπικό messenger μου. Αυτό μου δείχνει έναν άνθρωπο έτοιμο για όλα, όμως δεν περίμενε αυτή τη φορά, τη συγκεκριμένη έρευνα εις βάθος, διότι φαίνεται ότι σε αυτή τη διαδρομή είχε ξεγελάσει πολλούς. Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα.

Δεν ξέρω σε αυτήν την υπόθεση αν φταίει η γειτονιά, γιατί στην περίπτωση αυτή φαίνεται ότι υπήρξαν καταγγελίες, αλλά οι υπηρεσίες καθυστέρησαν. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο φόβος του ανθρώπου που θα δώσει τον γείτονα, γιατί ο γείτονας μετά μπορεί να τον ξεπουλήσει».