Ζώδια: αισιοδοξία στα επαγγελματικά αλλά χωρίς υπερβολές

17 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο οριστικά στις 07:04 το πρωί, επηρεάζοντας από δω και στο εξής σημαντικά την ζωή των Σταθερών ζωδίων. Θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 και θα φέρει με τη διέλευση του σημαντικές ανακατατάξεις σε κοινωνικές δομές, φιλοσοφικές και ιδεολογικές τάσεις, μεγάλους οργανισμούς για συλλογικές προσπάθειες. Ο Κρόνος στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε εξαιρετική θέση, καθώς κατά την παραδοσιακή αστρολογία είναι σε θέση κυβέρνησης. Πριν την ανακάλυψη του Ουρανού ο κυβερνήτης του Υδροχόου ήταν ο Κρόνος, άρα στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί εξαιρετικά.

Σε προσωπικό επίπεδο, σημαντικές είναι οι αλλαγές και τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν σε ότι αφορά το φιλικό μας περιβάλλον, καθώς θα αντιληφθούμε άμεσα ποια φιλικά πρόσωπα μπορούν να ανταποκριθούν και να αντιληφθούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και ποια είναι αυτά που δεν μπορούν να συμπλεύσουν με τις δικές μας απόψεις. Στόχοι και φιλοδοξίες αναδομούνται, καθώς θα εντοπίσουμε ποιοι μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ποιοι δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν. Δεν θα διστάσουμε να εμπλακούμε σε συλλογικές δράσεις, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια, ώστε να αναπτυχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να δέσουμε γερά θεμέλια σε κάθε κίνηση και όνειρό μας. Ας δούμε τώρα πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω και νωρίς το πρωί και μετά τη σύνοδο με τον Δία στην τελευταία μοίρα του ζωδίου. Υπάρχει αισιοδοξία για επαγγελματικά ζητήματα, καλό είναι βέβαια να αποφύγουμε τις υπερβολές, καθώς αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και εγωκεντρικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές προτάσεις που θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη της καριέρας μας. Αμέσως μετά η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις που έχουμε και μπορεί να αφορούν την κοινωνία και τα γεγονότα που βιώνουμε. Οι φίλοι μας είναι τα κατάλληλα πρόσωπα για να αντιληφθούν τις σκέψεις μας και να συμπλεύσουν μαζί μας σε πιθανές δράσεις.

Μόλις περνάει στον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο ενισχύοντας την ανάγκη για σοβαρότητα και υπεύθυνη στάση με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι περιοριζόμαστε από κάποιους και αυτό να δημιουργήσει κατήφεια. Καλό είναι να μη χάσουμε τη θετική διάθεση και να δείξουμε τα όριά μας σε αυτούς που προσπαθούν να μας επιβληθούν. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ένταση και δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις που θα επηρεάσουν τις φιλικές μας σχέσεις.

πηγή:myastro