Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο τυχερά για τον Φεβρουάριο

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιανουαρίου 2023 16:30

Ζώδια: Αυτά είναι τα πιο τυχερά για τον Φεβρουάριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριος που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα.

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΚΡΙΟΣ
Όλα καλάαααααα, όλα καλά θα σου πάνε, αν ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, αφού ο Δίας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου θα είναι πάνω σου και μετά… αφήνει τη σκυτάλη στην Αφροδίτη. Τύχη βουνό, ακόμα και με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου και ναι, ξέρουμε ότι δε σε νοιάζει τι κάνει ο ένας και ο άλλος, αλλά βλέπεις, συγκρίνεις και κρίνεις, οπότε δεν παραπονιέσαι κιόλας. Η εύνοια θα συνεχιστεί όλο τον Φεβρουάριο στις προσωπικές σου υποθέσεις και εννοείται στο ερωτικό παιχνίδι δεν θα έχεις αντίπαλο. Τα περισσότερα από τα θέλω σου θα τα πετύχεις, αφού όπου κι αν βρεθείς, θα εντυπωσιάσεις, θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες και πολύ πιθανό κιόλας να ερωτευτείς στις 17, με το εξάγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία σου.

ΖΥΓΟΣ
Μαζί με τον βασιλικό (βλέπε Κριό) θα ποτιστείς κι εσύ Ζυγέ του α’ δεκαημέρου, καθώς βλέπεις να βελτιώνονται, να δημιουργούνται ή να αλλάζουν επίπεδο οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σου αρέσουν και τους αρέσεις, είσαι δημοφιλής, έχεις αυξήσει το γκρουπ των θαυμαστών σου, ενώ μόνο κέρδος έχεις από τις επαφές σου και θα συνεχίσεις να έχεις όλο τον Φεβρουάριο που ναι μεν θα χάσεις τον Δία από απέναντί σου, στις 20, αλλά θα στον αντικαταστήσει η Αφροδίτη. Στις 17 πάντως αναμένεται έρωτας μεγάλος. Από υγεία και δουλειά τα πας μια χαρά, ε, πόσο πιο τυχερός να είσαι πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε μου, αν έχεις γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο, δε σου χαλάει τη ζαχαρένια κανείς, αφού τους πλανήτες που φέρνουν τύχη και εύνοια μεγάλη, ευκολίες και ευκαιρίες θα τους έχεις κορώνα στο κεφάλι σου, κοινώς τον Δία και μετά την Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου επαγγελματικά -τουλάχιστον- έχεις το ελεύθερο να παίξεις, να επεκταθείς, να κερδίσεις, να “δοξαστείς”, να κάνεις όνομα, να βγάλεις χρήματα. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή που κυνηγούσες καιρό, ακόμα και να δημιουργήσεις τη δική σου δουλειά, που θα έχει επιτυχία. Όσον αφορά στα οικονομικά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Φεβρουάριος θα είναι από τους πιο ευχάριστους μήνες για σένα του α’ δεκαημέρου και θα σκάσει το χειλάκι σου, αφού όπως όλα δείχνουν τόσο στο σπίτι, όσο και την οικογένεια τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ένα ακίνητο, που ίσως ήταν ο βραχνάς σου, μπορεί να σταματήσει να σε απασχολεί, ενδεχομένως γιατί θα κλείσει ευνοϊκά το όλο θέμα, ενώ δεν αποκλείεται και μια αγορά ή διευθέτηση περιουσιακών που κρατάει καιρό. Το μυαλό σου μπορεί να είναι και στα χρήματα ή σε μια συμφωνία που μένει ανοιχτή, αλλά κι αυτά θα γίνουν, αν χειριστείς το θέμα χαλαρά και σκεφτείς έξω από το κουτί ή ακολουθήσεις μια διαφορετική μέθοδο και όχι την κλασική.

Πηγή: astrology.gr