Ζώδια: Aυτά είναι τα ζώδια που έχουν περισσότερες πιθανότητες να ερωτευτούν το καλοκαίρι

Συντάκτης: Newsroom

18 Ιουνίου 2022 22:10

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και… έρωτας. Δεν ισχύει βέβαια για όλους. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα ζώδια που είναι πιθανότερο να ερωτευτούν τους επόμενους μήνες!

Κριός
Αυτό το καλοκαίρι είστε το επίκεντρο της προσοχής. Η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνει χάρη στον Δια που θα βρίσκεται στον 1ο οίκο σας, αυτόν της αυτοεκτίμησης και έτσι έλκεται άτομα που εντυπωσιάζονται από τον πραγματικό εαυτό σας. Συναναστραφείτε με άτομα που θαυμάζουν το ταμπεραμέντο και τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Αν δεν αντέχουν τη φωτιά, καλύτερα να μην παίζουν μαζί της.

Λέων
Δεν χρειάζεστε τα άστρα για να σας πουν πως το καλοκαίρι είναι η εποχή σας. Άλλωστε τα γενέθλιά σας πλησιάζουν και είστε έτοιμες να λάμψετε. Ετοιμαστείτε για μια γνωριμία πέρα από όσα γνωρίζατε και πιστεύατε πως θέλετε. Αφεθείτε στο άγνωστο και θα δημιουργήσετε τη σχέση σταθερότητας και πάθους που τόσο θέλετε. Ο Δίας και ο Κρόνος σας προετοιμάζουν για ένα καυτό και ρομαντικό καλοκαίρι.

Τοξότης
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που πρόκειται να ζήσει στο έπακρο το καλοκαιρινό φλερτ αυτός είναι ο Τοξότης. Με τον Δία στον 9ο οίκο σας, αυτόν της διασκέδασης και της καλοπέρασης, έχετε σίγουρα στην κατάλληλη διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Αν αναζητάτε τον ρομαντισμό, αυτό το καλοκαίρι είναι κατάλληλο για να τον βρείτε. Ετοιμαστείτε για κεραυνοβόλους έρωτες, αναπάντεχα φιλιά και ίσως μερικά λάθη.