Ζώδια: δημιουργείται εσωτερική αναστάτωση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά μας

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιανουαρίου 2021 07:45
Ζώδια: δημιουργείται εσωτερική αναστάτωση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του παρορμητικού Σταυρού. Η ανάγκη για ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κυριαρχεί και μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθούμε σε σχέσεις που είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Δεν είναι εύκολο να μπούμε σε διαδικασία διαφωνιών με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας, όπως το ταίρι ή οι συνεργάτες μας. Η αναστάτωση και οι αντιπαραθέσεις δεν λειτουργούν ευνοϊκά στην ψυχολογία μας, καθώς ενισχύουν την ανασφάλεια και τον φόβο της μοναξιάς.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές που θα υποχωρήσουμε έναντι των επιθυμιών των άλλων, θέλοντας έτσι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους για να αποφύγουμε τις εντάσεις. Όμως γεγονός είναι ότι βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές μας ανάγκες και αυτό μπορεί αργά ή γρήγορα να εκτονωθεί και να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η ανάγκη για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια οδηγεί να επικοινωνήσουμε με διάφορα πρόσωπα που μπορούν να μας φτιάξουν το κέφι και να μας επιβεβαιώσουν. Άλλωστε η έξωθεν καλή μαρτυρία είναι σημαντική για εμάς, καθώς αυξάνει την αυτοπεποίθησή μας.

Ωστόσο, το τετράγωνο του Ήλιου στον Αιγόκερω με τη Σελήνη στον Ζυγό κυριαρχεί σήμερα. Η συγκεκριμένη όψη χρειάζεται προσοχή, καθώς δημιουργεί εσωτερική αναστάτωση και νευρικότητα που μπορεί να επηρεάσει τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική μας ζωή. Είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να κατασταλάξουμε σε αυτό που μας ικανοποιεί πραγματικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις με τους άλλους. Είναι προτιμότερο σήμερα να μην επιχειρήσουμε να προβούμε σε πρωτοβουλίες που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή, αφού η δυσκολία στην επικοινωνία και τη συνεννόηση δεν θα μας βοηθήσει να βρούμε τις κατάλληλες διεξόδους.

Η μέρα προσφέρεται για εσώτερη ενδοσκόπηση, καθώς μπορούμε να βγάλουμε απαραίτητα συμπεράσματα για επαγγελματικούς στόχους και αισθηματικές σχέσεις. Προσοχή στην επικοινωνία με τον σύντροφό μας, επειδή δεν θα είναι εύκολο να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει τριβές. Είναι προτιμότερο να αφεθούμε σε ένα χαλαρό πρόγραμμα, χωρίς σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις πού μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις.

πηγή: myastro

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT