Ζώδια: έντονα φορτισμένη η σημερινή ημέρα

31 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη παραμένει μέχρι αργά το βράδυ στον Καρκίνο αυξάνοντας τον συναισθηματισμό και την υπερευαισθησία των Παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Αποχαιρετώντας το 2020 είναι πιθανό να νιώσουμε έντονη συναισθηματική φόρτιση. Το πρωί η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει την ανάγκη για εξουσιαστικά παιχνίδια στο πεδίο της οικογένειας. Πιθανό είναι να υπάρξουν κόντρες και επιβλητικές διαθέσεις, λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μας απασχολούν έντονα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και το απόγευμα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να κατευνάσουμε τα νεύρα μας και να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να αποφύγει συγκρούσεις που μπορεί να πληγώσουν πρόσωπα της οικογένειάς μας. Ας επιδιώξουμε να αποχαιρετήσουμε τον συγκεκριμένο χρόνο όσο πιο ομαλά γίνεται, χωρίς αντιδικίες που μπορεί να χαλάσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευτυχώς, αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει τον Λέοντα αυξάνοντας την ανάγκη για κέφι και αισιοδοξία. Νιώθουμε την παιδικότητα να κυριαρχεί και επικεντρωνόμαστε σε πρόσωπα που αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή μας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το ταίρι μας, καθώς είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με γενναιοδωρία και αυτοπεποίθηση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα σχηματίζεται η αντίθεση της με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Γεγονός είναι ότι θα μας ενοχλήσει η κοινωνική αποστασιοποίηση και μπορεί να δημιουργήσει συναισθήματα απογοήτευσης.

Επιθυμούμε να περάσουμε συγκεκριμένες στιγμές διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τον χρόνο με πρόσωπα που αγαπάμε, όμως οι τρέχουσες καταστάσεις δεν μας το επιτρέπουν και αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία μας. Καλό είναι να μην απομακρυνθούμε και ψυχρανθούμε από τα πρόσωπα που συναναστρεφόμαστε το συγκεκριμένο βράδυ. Είναι προτιμότερο να βάλουμε την απαισιοδοξία στην άκρη και να αποχαιρετήσουμε έναν δύσκολο χρόνο με την ελπίδα ότι ο νέος θα μας απελευθερώσει και θα λειτουργήσει αναγεννησιακά για όλη την ανθρωπότητα.