Ζώδια: η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει πολλές υποχρεώσεις

7 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Στροφή στην καθημερινότητα και στη δουλειά σηματοδοτεί η συγκεκριμένη διέλευση, καθώς με το πέρασμα της στο γήινο αυτό ζώδιο αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο. Είναι γεγονός ότι πολλά επαγγελματικά θέματα μπορεί να μας απασχολήσουν μέσα στην ημέρα που θα αυξήσουν το άγχος και τη νευρικότητα. Νιώθουμε την ανάγκη να ανταποκριθούμε με άψογο τρόπο σε ότι έχουμε αναλάβει και αυτό είναι αρκετό για να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία μας.

Δεν αποκλείεται να έρθουμε σε αντιπαράθεση και να επικρίνουμε τους γύρω μας για λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία. Είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε για να μην υπάρξουν εντάσεις σε σημαντικές σχέσεις της καθημερινότητας. Η συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη μπορεί επίσης να μας ωθήσει να προσέξουμε την σωματική μας υγεία και να ασχοληθούμε σοβαρά με τρόπους άθλησης ή καινούργιες διατροφικές συνήθειες που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ενέργειά μας.

Το πρωί η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να μας οδηγήσει σε πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες που θα μας βοηθήσουν να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις εργασίας που θα ανατρέψουν τα οικονομικά δεδομένα και θα μας ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Μας δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την εργατικότητα μας με ιδανικό τρόπο αν υπάρχουν οι δεδομένες συνθήκες. Καλό είναι λοιπόν να επικεντρωθούμε σε εναλλακτικές ιδέες που θα οδηγήσουν σε μία καθημερινότητα και εργασιακή πορεία που θα μας εκφράζουν.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στον Τοξότη δυσκολεύοντας την επικοινωνία και δημιουργώντας ένταση. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να εκφράσουμε αυτά που σκεφτόμαστε και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και συζητήσεις όπου τα νεύρα θα πρωταγωνιστήσουν. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στον εργασιακό χώρο, καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν κόντρες που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Προσοχή και στην προσωπική μας ζωή, καθώς η αδιαλλαξία δεν θα ωφελήσει αισθηματικά ζητήματα