Ζώδια: με την Σελήνη στους Διδύμους αποκαθιστάται η επικοινωνία μας

27 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Η ανάγκη για επικοινωνία μας χαρακτηρίζει, καθώς είναι απαραίτητο να εκφράσουμε με κάθε τρόπο σκέψεις και απόψεις που μας προβληματίζουν. Θα επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό μας περιβάλλον, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις σε πιθανά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος. Παράλληλα, βρίσκουμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα που είναι απαραίτητα για εμάς και μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην ψυχολογία μας.

Στα επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να μας απασχολήσουν ζητήματα εμπορικής φύσεως, διαδικτύου και δημοσίων σχέσεων, καθώς επιθυμούμε να εξελιχθούμε στο πεδίο της καριέρας μέσα από αυτά. Έχουμε τα επιχειρήματα να πείσουμε τα πρόσωπα με τα οποία συνεργαζόμαστε και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε μετέπειτα συμφωνίες. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση και να οδηγήσουν σε εντάσεις.

Η Σελήνη αμέσως μετά την είσοδό της στους Διδύμους σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο. Μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, καθώς υπάρχει αισιοδοξία και ωριμότητα στις σκέψεις και στους σχεδιασμούς μας. Καθοριστικό ρόλο μπορούν να παίξουν κοντινά πρόσωπα και στενοί φίλοι, αφού έχουμε τη δυνατότητα να τους εκφράσουμε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα σημαντικά για εμάς που θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε στα όνειρά μας και σε φιλοδοξίες που πιθανά φαινόντουσαν άπιαστα σε προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η ωριμότητα στη σκέψη εντυπωσιάζει και η απαραίτητη θετική διάθεση δημιουργεί ιδανικό περιβάλλον, ώστε να επικοινωνήσουμε προθέσεις και προτάσεις που μπορεί να ελκύσουν τους γύρω μας. Δεν θα διστάσουμε να δώσουμε κουράγιο σε πρόσωπα που αγαπάμε, ενισχύοντας τα με αισιοδοξία. Είναι δεδομένο ότι σε εμάς μπορούν να βρουν το πρόσωπο που θα τους στηρίξει και θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου.