Ζώδια: ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας

8 Ιανουαρίου 2021 07:45

Ο Ερμής αφήνει τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τα Σταθερά ζώδια . Η επικοινωνία σε φιλικό επίπεδο είναι απαραίτητη, καθώς επιδιώκουμε να εκφράσουμε σχέδια και σκέψης σε πρόσωπα που έχουν κοινή ιδεολογική προσέγγιση με εμάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας την αίσθηση και την διάθεση για εξέλιξη και προβολή στο πεδίο της καριέρας. Επηρεάζει καταλυτικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε ότι οι συγκεκριμένες μετακινήσεις ενισχύουν την ανάγκη για επικοινωνία σε ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο και για κατάκτηση επαγγελματικών στόχων που θα μας ικανοποιήσουν.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη στον Ταύρο δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμη και ρεαλιστική αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά οικονομικά ζητήματα. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα εγκρατείς και ρεαλιστές σε απόψεις και σκέψεις που αφορούν την ύλη, καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθούμε σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Προσοχή και σε συζητήσεις στο φιλικό περιβάλλον, καθώς η απότομη προσέγγιση στα πράγματα θα δημιουργήσει εντάσεις.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στον Ταύρο ενισχύει σημαντικά την διάθεση να νιώσουμε σταθερότητα στην προσωπική μας ζωή καθώς ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν στον απόλυτο βαθμό. Αντιμετωπίζουμε την προσωπική μας ζωή με ρεαλιστικό τρόπο και με γνώμονα αυτά που πραγματικά μπορεί να μας προσφέρει σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο σε συναισθηματική βάση. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στη Σελήνη, για να δούμε πως επηρεάζει τη διάθεση μας σήμερα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και μετά τα μεσάνυχτα απομακρύνεται από την αντίθεση της με τον Ουρανό στον Ταύρο που μπορεί να φέρει ανατρεπτικά γεγονότα και αναστάτωση στην προσωπική μας ζωή. Είναι σημαντικό να δείξουμε ψυχραιμία και ωριμότητα αντιλαμβανόμενοι διαισθητικά πως πρέπει να κινηθούμε. Οφείλουμε να αποφύγουμε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν πρόσωπα που συνεργαζόμαστε οικονομικά ή το ταίρι μας σε απομάκρυνση.

Το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθάει να σταθούμε στα πόδια μας, να εντοπίσουμε με ακρίβεια τις ανάγκες μας και να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο. Τα συναισθήματα απογειώνονται και βοηθούν να βιώσουμε στιγμές πάθους και τρυφερότητας που θα απογειώσουν τη σχέση μας.

Ρεαλισμός, αισθησιασμός και ευαισθησία λειτουργούν καταλυτικά στην προσωπική μας ζωή και δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να έρθουμε σε επικοινωνία με το ταίρι μας εκφράζοντας συναισθήματα και ευαισθησίες με εκλογικευμένο τρόπο. Το ένστικτο μας μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το πεδίο της καριέρας, καλό είναι να το εμπιστευτούμε.

πηγή: myastro