Ζώδια: Οι προβλέψεις για τον Μάρτιο – Προσοχή για τους Αιγόκερους και τους Τοξότες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Μαρτίου 2023 09:15

Ο Μάρτιος μπήκε στη ζωή μας εδώ και λίγες ώρες.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προβλέψεις για τον πρώτο μήνα της άνοιξης από την αστρολόγο, Άντα Λεούση.

Να τι προβλέπει για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Όσο και αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευθείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε. Στις 21 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε. Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνετε πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό. Στις 18 με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας, αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και των απολαύσεων και να είστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πείτε ναι στις αλλαγές που σας φέρνει ο μήνας και κάντε τον τόσο δημιουργικό που δεν θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και προβείτε στη λήψη σωστών αποφάσεων. Δώστε μάχη μέχρις εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Στις 26 με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σας, καλύψτε τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν. Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δεν σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη.

ΛΕΩΝ: Κάντε δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας. Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Η άνοδος στον οικονομικό σας τομέα θα είναι θεαματική, γι’ αυτό κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακό πνεύμα. Αξιοποιήστε την αίσθηση του χιούμορ που διαθέτετε σε προσωπικό επίπεδο, είναι ένα πλεονέκτημα για να προσεγγίσετε θετικά τη ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 7 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες στον εργασιακό σας χώρο και βρείτε διεξόδους στα προβλήματα που υπήρχαν στις συνεργασίες σας. Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις. Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει, κάνετε λάθος.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις υπερβάσεις σας περιφρονώντας ό,τι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω. Βρείτε τον καλύτερό σας εαυτό και αναπτύξτε την ελευθερία δράσεως, μια που η μονοτονία και οι περιορισμοί στις σχέσεις δεν σας ταιριάζουν. Μπορεί να είστε αρκετά δύσκολοι και να μη γίνεστε εύκολα φίλος αλλά η ετοιμότητα του μυαλού σας μπορεί να σας βγάζει από την δύσκολη θέση να υποκύπτετε. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και εσείς πρέπει να το υποστηρίξετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις 8 ο Κρόνος περνάει στους Ιχθείς, οπότε λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις. Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία, θα πετύχετε θαύματα έως το ακατόρθωτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. Στις 19 που ο Ερμής περνάει στον Κριό, μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά αλλά αξιοποιήστε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο μήνας είναι αρκετά σύνθετος και έτσι τα πράγματα στο συναισθηματικό σας τομέα θα είναι περίπλοκα είτε έχετε σχέση είτε είστε μόνοι. Το να δημιουργήσετε τώρα μια σχέση δεν είναι απαγορευμένο, όμως, είναι φρονιμότερο να μην πάρετε αποφάσεις ζωής, καθώς θα υπάρχει ο φόβος να πάρετε λάθος μηνύματα και αυτό θα σας πονέσει. Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει μεταξύ σας, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Στις 24 με τον Πλούτωνα να εισέρχεται στο ζώδιό σας, δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερον σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Σκεφτείτε περισσότερο για να έχετε ξεκάθαρη κρίση, δώστε χρόνο και στο ταίρι σας και βάλτε σε εφαρμογή ότι αποφασίσετε από κοινού λίγο αργότερα, για να μην το μετανιώσετε.

ΙΧΘΥΣ: Στις 4 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως εκτός από πάθος έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, αξιοποιήστε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν. Η πίεση που θα υπάρχει αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε πριν βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

Πηγή: oroskopos.gr