Ζώδια: Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαρτίου 2023 08:30

Το Σαββατοκύριακο έχει αρχίσει εδώ και λίγες ώρες και οι προβλέψεις για τα ζώδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι προβλέψεις της αστρολόγου Άντας Λεούση έχουν ως εξής:

ΚΡΙΟΣ: Οι αυτοπεριορισμοί θα σας μπλοκάρουν αλλά να θυμάστε πως κανείς δε σας πιέζει και εναπόκειται στη δική σας θέληση να κάνετε κάτι για να πάψετε να είστε το θύμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας αυτό που του χρειάζεται, αισιοδοξία και ανανέωση, για να ενεργοποιηθεί η διάθεσή σας και να απελευθερωθείτε από αυτά που νιώθετε εγκλωβισμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάζει το σκηνικό στην προσωπική σας ζωή και δίνει τέλος στη μοναξιά. Αφεθείτε σε καινούργιες γνωριμίες και ανακαλύψτε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθουν αρκετά απρόοπτα και ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο. Κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε.

ΛΕΩΝ: Όσο δύσκολο και αν σας είναι, διοχετεύστε αλλού τον εκνευρισμό σας και μην κάνετε χρήση της υπομονής των άλλων γιατί ήδη έχετε εξαντλήσει τα όριά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που τα θεωρείτε ενοχλητικά για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις σε ό,τι σας απασχολεί, έχοντας πιο καθαρή εικόνα.

ΖΥΓΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν μια που θα είστε απασχολημένοι με τα οικονομικά σας θέματα, να μπερδευτείτε και να βάλετε σε δοκιμασία τις σχέσεις σας, με σκοπό να δείτε ποιες είναι οι αντοχές τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και να αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια κατάσταση που δεν σας καλύπτει πια, δεν είστε υποχρεωμένοι να τη δέχεστε, ενώ αν έχετε μια συμπαθητική σχέση που μπορεί να βελτιωθεί, αποφύγετε να τη βάλετε σε κίνδυνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν καταβάλετε προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε τέλος στις αδιαθεσίες σας που νιώθατε τον τελευταίο καιρό και εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που θα σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να συνεργαστεί με το αναλυτικό πνεύμα που διαθέτετε, χωρίς να κάνετε ανοίγματα για να βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας.

Πηγή: oroskopos.gr