Ζώδια: Ποια είναι πιθανότερο να χωρίσουν το 2023!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Ιανουαρίου 2023 11:49

Δύσκολο θα είναι το 2023 στον αισθηματικό τομέα για τρία ζώδια.

Δεν είναι αισιόδοξες οι προβλέψεις για τρία ζώδια σε ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά τους κατά τη νέα χρονιά.

Και αυτό επειδή οι σχέσεις τους απειλούνται και κατά συνέπεια εγκυμονεί ο κίνδυνος του χωρισμού.

Να ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν:

Παρθένος
Μπορεί να αργήσουν λίγο αλλά τα μαύρα σύννεφα στα αισθηματικά σας θα έρθουν. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες τον Μάρτιο του 2023 δεν αποτελεί την καλύτερη είδηση για εσάς, αφού ο Κρόνος θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, αυτόν των σχέσεων και του γάμου. Όποιες μικροδιαφωνίες και μικροπροβλήματα υπήρχαν θα έρθουν στο φως και αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια, είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσει. Ωστόσο, αυτό μακροπρόθεσμα θα σας βγει σε καλό, αφού ο Κρόνος ενέχει πάντα την αίσθηση δικαίου – κι ας το φέρνει με πόνο.

Λέων
Δυσάρεστη θα είναι αυτή η χρονιά για τα αισθηματικά σας. Από τους πρώτους κιόλας μήνες του έτους θα κληθείτε να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Η υπομονή σας εξαντλείται και μαζί με την ανάγκη σας να περιπλανιέστε μόνοι το καλοκαίρι σας οδηγεί στην απόφαση του οριστικού τέλους. Επηρεάζεται ακόμη και η όρεξή σας για σεξ είτε αυτό σημαίνει πως εσείς δεν θέλετε είτε ότι δεν έχετε ταίρι…

Σκορπιός
Ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές φέρνουν εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας. Ο Κρόνος θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων σε μεγάλο βαθμό και η ενέργειά του θα φέρει εμπόδια και προβλήματα. Παράλληλα, θα σας γεμίσει σοφία και μαθήματα που θα σας βοηθήσουν στη ζωή σας γενικά, αυτό είναι το θετικό που προκύπτει. Όπως ακριβώς και με την Παρθένο, αν η σχέση σας δεν βασίζεται σε γερά θεμέλια τότε είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί. Διαφορετικά και οι δύο πλευρές θα πρέπει να αγωνιστούν πολύ για να τη σώσουν.