Ζώδια: Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του χιονιού

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 09:32

H Πανσέληνος του χιονιού θα λάβει χώρα την Κυριακή και θα επηρεάσει τα ζώδια, κάποια θετικά και κάποια αρνητικά.

Η Πανσέληνος του χιονιού θα δημιουργήσει άκρως ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα προκαλώντας βομβαρδισμούς γεγονότων και καβγάδων που θα κάνουν αίσθηση και θα προκαλέσουν ποικιλοτρόπως!

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου από την 15ο μοίρα του Λέοντα, με τη συμμετοχή του Ουρανού και την ενεργοποίηση της Έκλειψης της 8ης Νοεμβρίου, θα σημάνει την αλλαγή πορείας και στάσης ζωής είτε γιατί οι συνθήκες και τα γεγονότα το επιβάλλουν είτε από την δίψα για μεγάλη ανατροπή ή ακόμα και για αντίποινα.

Οι προβλέψεις της Αθηνάς Βαγενά έχουν ως εξής:

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου διεγείρει το ερωτικό πάθος και σε ωθεί να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ! Παίρνεις τα ρίσκα σου για έναν έρωτα, τολμάς για ένα επιχειρηματικό σχέδιο, το ρίχνεις έξω και διασκεδάζεις. Προσοχή ωστόσο στη διαχείριση των οικονομικών και στις επενδύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες λήγουν άδοξα και ακαριαία, δεν σημαίνει όμως ότι προειδοποίηση δεν σου είχε δοθεί! Θυμώνεις γιατί διαταράσσεται η ισορροπία, η αρμονία και η σταθερότητα η ψυχική, συναισθηματική και το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνεις από τις συνήθειές σου! Με αυτή την Πανσέληνο ανακαλύπτεις τα βαθύτερα ζητούμενά σου και αλήθειες που ήθελες να παραβλέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εξωστρέφεια χαρίζει η Πανσέληνος του μήνα, με ειδήσεις, προτάσεις, νέα, επικοινωνίες και μετακινήσεις που σε κάνουν να βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και σε εγρήγορση! Διασκεδάζεις, αλλάζεις θεωρίες, ενώ ένα επαγγελματικό σχέδιο που στήνεται τώρα, σε αγχώνει, συνάμα όμως σε συναρπάζει! Ένας έρωτας θα σε βγάλει από την ρουτίνα σου…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανασφάλειες προκαλεί η Πανσέληνος του μήνα, είτε γιατί νιώθεις αρκετά πεσμένη την αυτοπεποίθησή σου και πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετός, δεν αξίζεις, ή νιώθεις πως γίνεσαι βάρος είτε γιατί το πορτοφόλι αδειάζει και οι υποχρεώσεις σκάνε ξαφνικά και σε αποσυντονίζουν. Προσοχή σε οικονομικές διαμάχες με άτομα κοινωνικού περιβάλλοντος. Υπερασπίζεσαι με κάθε τρόπο την αξία σου!

ΛΕΩΝ
Βρίσκεσαι σε αναβρασμό και θίγεται κατά κάποιο τρόπο η αξία σου, αυτό είναι που σε κάνει να αντιδράς, να ωρύεσαι και κάνεις αυτό το διάστημα την επανάστασή σου! Προβλήματα, ρήξεις, χωρισμοί σε σχέσεις και σε συνεργασίες, είναι ένα φαινόμενο αυτό το διάστημα για σένα… μαζί φαίνεται ότι μπαίνεις σε έναν ουσιαστικό αναπροσδιορισμό στους στόχους σου και απελευθερώνεσαι από κάθε τι που δεν λειτουργούσε

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εσωτερική αναστάτωση, άγχος, και ανάγκη για ενδοσκόπηση, απολογισμό και λήψη αποφάσεων, κυρίως για θέματα εργασίας… Δεν παύει όμως να είναι κυρίαρχο και το ερωτικό πάθος, το ερωτικό παρασκήνιο, οι πειρασμοί και οι ερωτικές παγίδες. Κάτω από το φως του φεγγαριού σου αποκαλύπτονται αλήθειες.

ΖΥΓΟΣ
Προσωπικές επιθυμίες ολοκληρώνονται, ικανοποιούνται, με τρόπο ξαφνικό ή και συμπτωματικό. Φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται και απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν έχουν σταθεί φερέγγυα και σταθερά απέναντί σου! Αλλάζουν τα συναισθήματα και οι προτεραιότητές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αλλαγή πορείας ζωής αυτός θα μπορούσε να είναι συνοπτικά ο τίτλος της επιρροής που δέχεσαι από την Πανσέληνο στο Λέοντα. Κορυφώνονται γεγονότα που σε φέρνουν σε σύγκρουση με το σταθερό περιβάλλον, το σύντροφο, τους στενούς συνεργάτες. Υπάρχουν γεγονότα στη δουλειά ή και στο γάμο που σε ταρακουνούν, σε αφυπνίζουν και σου δίνουν το μήνυμα ότι κάτι τελειώνει και ότι εσύ πρέπει να αποδεχθείς και να προσαρμοστείς στην νέα συνθήκη!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με ό,τι σε καταπιέζει και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς και αυτό ακριβώς κάνεις με την Πανσέληνο στο Λέοντα! Δραπετεύεις, ξεφεύγεις, κάνεις την προσωπική σου ανατροπή, η πρωτοποριακή και ευρηματική σου σκέψη σε βοηθούν να ανελιχθείς ακόμα περισσότερο. Μέρες γεμάτες ένταση και άγχος αλλά μέρες που σε φέρνουν κοντά στην κορύφωση μίας λαμπρής ιδέας, μίας ενδιαφέρουσας γνωριμίας, μίας μεγάλης πρότασης…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πάθη, λάθη και αναβρασμός έρχονται για να κάνουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου ιδιαίτερα εκρηκτικό, συνάμα όμως και παγερό! Βγαίνουν στην επιφάνεια οι φόβοι σου, προκύπτουν γεγονότα που σου ξύνουν μία βαθύτερη πληγή που νόμιζες ότι είχες κλείσει, ενώ στον έρωτα προμηνύεται «χιονοθύελλα» εξελίξεων! Για πολλούς του ζωδίου σου, μπορεί και για σένα, το Φεγγάρι αυτό θα φέρει έντονη ανησυχία για οικονομικά και υποχρεώσεις προς τρίτους, ενώ σημαντικό είναι να αποφύγεις τα τολμηρά οικονομικά εγχειρήματα και τον τζόγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο στόχαστρο των μεγάλων εξελίξεων και ανατροπών των ημερών, με εσένα να νιώθεις ότι είναι ανέφικτη πλέον η διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και σε άτομα που έχουν έναν σταθερό ρόλο στην ζωή σου! Η Πανσέληνος σε βρίσκει εν βρασμώ ψυχής, προσπαθώντας να υπερασπιστείς το δίκιο σου, ανακαλύπτοντας όμως ότι κάποιος στόχος που είχες είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθεί αλλά και ότι οι άνθρωποι με τους οποίους είχες έναν στενό σύνδεσμο, είτε πλέον έχουν αλλάξει, είτε εσύ ο ίδιος δεν νιώθεις το ίδιο!

ΙΧΘΥΣ
Μπορεί να μην είσαι από τους βασικούς αποδέκτες επιρροής της Πανσελήνου, δεν παύει όμως αυτό το φεγγάρι να προκαλεί ένταση στην καθημερινότητά σου και στον ψυχισμό σου είτε γιατί προσπαθείς με τελειομανία να ολοκληρώσεις επαγγελματικά σχέδια είτε επειδή σου ανατρέπεται το πρόγραμμα ή και η οργάνωση που έκανες! Μέσα σε αυτό το έκρυθμο κλίμα εσύ καταφέρνεις ωστόσο και αξιοποιείς την αναλαμπή της ιδέας ή μία γνωριμία σου και καταφέρνεις και αποφορτίζεσαι! Συνάμα αυτή η Πανσέληνος, ξυπνά πολύ έντονα το ερωτικό σου ένστικτο λόγω ότι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους.

Πηγή: oroskopos.gr