Ζώδια: το άγχος κι οι υποχρεώσεις μας καταβάλλουν, αλλά από το μεσημέρι όλα βρίσκουν τη λύση τους

16 Δεκεμβρίου 2020 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω προκαλώντας άγχος στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, καθώς οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να μας απασχολούν έντονα.

Στα επαγγελματικά, υπάρχει αυξημένη κόπωση, καθώς επιδιώκουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, με σκοπό να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η προσφορά μας. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νευρικότητα που καλό είναι να διαχειριστούμε, ώστε να μην εκδηλωθεί στο πεδίο της δουλειάς. Η κατανόηση και η συνεννόηση με ανώτερους και πρόσωπα σημαντικά στην επαγγελματική μας ζωή θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες χωρίς προβλήματα.

Στα αισθηματικά, είναι απαραίτητο να δώσουμε χρόνο στη σχέση μας και να μην αφιερωθούμε αποκλειστικά και μόνο σε υποχρεώσεις και ευθύνες. Η ψυχρότητα και η απομάκρυνση λόγω του ελλείμματος του χρόνου και επικοινωνίας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική μας ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία. Καλό είναι να αποφευχθεί ότι μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις. Ας δούμε όμως η Σελήνη επηρεάζει σήμερα τα συναισθήματα μας…

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το μεσημέρι ενισχύει τη διαίσθηση και τη διάθεση να υπάρξουν λύσεις που θα είναι ευεργετικές σε όλα τα επίπεδα στην επαγγελματική μας ζωή. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας, καθώς μπορεί να μας κατευθύνει στις σωστές λύσεις που θα κλείσουν ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά μας απασχολούν.

Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό αυξάνει τον εκνευρισμό και δημιουργεί υπερένταση στο επαγγελματικό πεδίο. Δεν είναι εύκολο να ελέγξουμε τη νευρικότητα που μας διακατέχει και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί παρορμητικά και επιθετικά σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική μας ζωή. Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να λειτουργήσουμε πάντα υπό το πρίσμα της ωριμότητας που θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε ανώφελες συγκρούσεις.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τις ανασφάλειες και τους φόβους. Προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια ελέγχου που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο χώρο εργασίας. Ας κατευνάσουμε όσο μπορούμε τις ανησυχίες μας, ώστε να μην τις μεγαλοποιούμε μέσα μας.