Ζωή Δημητράκου: Ποζάρει με μαγιό μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Συντάκτης: Newsroom

16 Αυγούστου 2022 16:45

Ζωή Δημητράκου: Ποζάρει με μαγιό μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Η Ζωή Δημητράκου βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Να τονίσουμε ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 5 Οκτωβρίου του 2021.

Η Ζωή Δημητράκου είναι αρκετά ενεργή μέσα social media και έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της δίπλα σε μια πισίνα.

Ζωή Δημητράκου: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της και τον πεντέμιση μηνών γιο τους

Η Ζωή Δημητράκου διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε για πρώτη φορά μαμά καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Θανάση Πολυχρονόπουλο.

Το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ζευγάρι σε μια βόλτα του μαζί με τον πεντέμιση μηνών γιο τους, στο κέντρο της Αθήνας και συγκριμένα στην Ακρόπολη.

 

Ζωή Δημητράκου: «Οι γονείς μου δεν ήρθαν στον γάμο μου»

Η Ζωή Δημητράκου και ο Θανάσης Πολυχρονόπουλος παντρεύτηκαν μυστικά πριν από δύο μήνες. Γι’ αυτόν τον, κρυφό γάμο, μίλησε η Ζωή Δημητράκου το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή DOT.

«Παντρεύτηκα στις 6 Φεβρουαρίου. Ήταν μετά το J2US. Είχαμε πει ότι εκείνη την ημερομηνία θα παντρευτούμε.

Δεν είχα να προετοιμάσω τίποτα για τον γάμο. Το να συνδεθούν δυο άτομα με τα δεσμά του γάμου είναι πάρα πολύ προσωπικό, είναι μεταξύ του συζύγου και της συζύγου.

Είναι σημαντική ημέρα γι’ αυτούς τους δύο. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα κινητά μας. Δεν είχαμε φωτογράφο και είχαμε μαζί 3-4 άτομα. Έτσι θα το κάναμε ακόμα κι αν δεν υπήρχε ο κορονοϊός.

Δεν μου αρέσει αυτή τη στιγμή να τη δώσω και σε άλλους ανθρώπους. Θέλω να μείνει σε εμένα και τον συντρόφό μου, τον άνθρωπο που αγαπάω. Θέλω να μείνει μεταξύ μας αυτή η ιδέα».

Για τους γονείς της που απουσίαζαν από τον γάμο, η Ζωή Δημητράκου εξηγεί: «Οι γονείς μου δεν ήρθαν γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά το είδαν μέσω face time.

Άλλωστε οι γονείς μου δεν πρέπει να έχουν παράπονο γιατί κι εκείνοι παντρεύτηκαν στη Γερμανία, φορώντας τζιν και με ένα άλλο ζευγάρι που τους πάντρεψε».