Ζουγανέλη – Δημητρίου: Η αλήθεια για τον χωρισμό

Συντάκτης: Newsroom

17 Οκτωβρίου 2022 13:13

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Η αλήθεια για τον χωρισμό

Mία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Λύτρας και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

«Πριν από 3 χρόνια περίπου έπαθα έμφραγμα. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν το άγχος κι η πίεση της δουλειάς. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και ξαφνικά, το Σάββατο που ξύπνησα δεν ένιωθα καλά. Αισθανόμουν έναν περίεργο πόνο στον λαιμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου ανακοίνωσαν ότι έπαθα έμφραγμα. Νοσηλεύτηκα, έκανα επέμβαση και ευτυχώς, όλα καλά».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια: «Είμαστε φίλοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Στα πρώτα βήματα της δικηγορίας με βοήθησε. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ, αν και κάποιες φορές ανέφερε μερικά πράγματα για εμένα που του είπα ότι δεν μου άρεσαν καθόλου».

Αναφορικά με τη φιλία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν, ο Απόστολος Λύτρας τόνισε πως δεν ισχύει τίποτα τέτοιο.

«Είμαι φίλος με τον Σπύρο και μου ζήτησαν να τους παντρέψω. Δέχτηκα αμέσως. Υπήρχε μεγάλο άγχος την ημέρα του γάμου για το αν θα υπάρξουν κάμερες. Από αυτά που γνωρίζω εγώ, που νομίζω θα το ήξερα, είναι μία χαρά, δεν έχουν χωρίσει. Τους στενοχωρούν αυτές οι ειδήσεις όπως και να το κάνουμε», είπε κλείνοντας.

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τραπ μουσική, αλλά και την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Τώρα πάμε προς την παρακμή που αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων. Το παρόν είμαστε εμείς οι πιο μεγάλοι άνθρωποι και το μέλλον είναι τα παιδιά που τα έχουμε αφήσει στο έλεός τους. Στην τραπ μουσική επικαλούνται ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει όπως όπλα, μαγκιές, σεξισμό, φαλλοκρατία και ναρκωτικά. Όλο και κάτι σκέφτομαι να κάνω τηλεοπτικά αλλά θέλω να είναι κοντά στα μέτρα της αισθητικής και ιδεολογικής μου ισορροπίας».

Για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, δηλώνει πολύ περήφανος και ιδίως όταν την είδε στο billboard της Times Square: «Νόμιζα ότι ήταν ψέματα» και συνέχισε: «Εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή της Ελεονώρας. Έγραψαν ότι δεν πήγε στα γενέθλια του συζύγου της, Σπύρου. Και εκείνη ήταν εκεί και εγώ».