Ζούνη – Παππά: Αποκάλυψαν ιστορίες από τα παρασκήνια της θρυλικής σειράς «Κλείσε τα μάτια»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουνίου 2022 18:20

Η Πέμη Ζούνη και η Ιωάννα Παππά πρωταγωνίστησαν στη δραματική σειρά «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία προβλήθηκε από το ΜΕGA το 2003 και το 2004.

Οι δύο ηθοποιοί Πέμη Ζούνη και Ιωάννα Παππά μίλησαν εκπομπή του MEGA «Πάμε Δανάη». Αμφότερες αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες ιστορίες γύρω από το σήριαλ «Κλείσε τα μάτια», το οποίο κατέγραψε τεράστια επιτυχία.

«’Στον «Βαμμένο ήλιο’ που είχε κάνει τον γιο μου, ο Χριστόφορος με είχε ερωτευτεί και άρχισε να σκέφτεται την ιστορία του ‘Κλείσε τα μάτια’. Στην αρχή του αρνήθηκα, γιατί είμαι μεγάλη άλλα ο Χριστόφορος δεν ήθελε να κάνει τη σειρά χωρίς έμενα.

Αρχικά, ήθελα να κάνω την Άννα άλλα ο Χριστόφορος, μου πρότεινε να παίξω τη Χριστίνα. Ο κόσμος είχε αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία», είπε η Ζούνη.

Και πρόσθεσε: «Σε μία σκηνή που είχαμε με ξύλο και επειδή εγώ είμαι του ρεαλιστικού, τράβηξα τα χέρια μου και μου άνοιξε η μύτη

Υπήρχαν αρκετές δύσκολες σκηνές, υπήρχε μία σκηνή δραματική που κατέληξε σε έρωτα με τον Χριστόφορο άλλα την ευχαριστηθήκαμε.

Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν ο αποχαιρετισμός μου με τον Χριστόφορο, κλαίγαμε κανονικά».

Και η Ζούνη κατέληξε: «Σε φιλική συγκέντρωση μου είχαν πει κάποιες κυρίες πως στέλνουν σε κασέτες τα επεισόδια της σειράς για να τα δουν τα παιδιά τους στο Λονδίνο».

Από τη δική της πλευρά, η Ιωάννα Παππά ανέφερε: «Μετά το ‘Κλείσε τα μάτια’ όλοι με λένε Χριστίνα Παππά! Κάποια στιγμή που ήμουν στη Θεσσαλονίκη για παράσταση και έπεσαν πάνω μου κάποια κορίτσια ουρλιάζοντας και ψάχνοντας τον Χριστόφορο».

Επίσης θυμήθηκε τις δυσκολίες που συνάντησαν στην Αγγλία, λέγοντας: «Είχαμε πάει για γύρισμα στο Λονδίνο. Εκεί δεν μπορούσαμε να έχουμε ήλιο συνεχώς και κάναμε δέκα ώρες για μία σκηνή!».

Σε άλλο σημείο, μίλησε για το πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στο MEGA από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Αιτία, η προβολή μιας σκηνής με φιλί μεταξύ των αντρών πρωταγωνιστών.

«Άκουσα ότι ξεσηκώθηκε το ΕΣΡ με το γκέι φιλί. Κάθε φορά γελάω, γιατί λέω πόσο πίσω ήμασταν δεκαπέντε χρόνια πριν. Δεν εισέπραξα κάτι από τον κόσμο για το γκέι φιλί, ήξερα μόνο ότι υπήρξε πρόστιμο στο κανάλι», δήλωσε η Παππά.