Ζώζα Μεταξά: Οι φωτογραφίες της από την Κρήτη που γονάτισαν το Ιnstagram

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 08:20

Ζώζα Μεταξά: Οι φωτογραφίες της από την Κρήτη που γονάτισαν το Ιnstagram

Μπορεί σε ένα γάμο η μαμά να κερδίσει περισσότερα φλας από τη νύφη; Κι όμως η Ζώζα Μεταξά αποδεικνύει ότι αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα

Η Ζώζα Μεταξά, αν και πολύ διακριτική, κατάφερε να στρέψει πάνω της τα φλας. Και να μας δείξει ότι ο χρόνος είναι πάρα πολύ φιλικός μαζί της. Σήμερα, η ηθοποιός δείχνει ακόμη πιο όμορφη από την εποχή που μεσουρανούσε κι έστρεφε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Μετά τον γάμο της κόρης της Κόνι (καρπού του έρωτά της με τον Λευτέρη Πανταζή) με τον Μάριο Καπότση, η Ζώζα Μεταξά συνέχισε τις διακοπές της στην Κρήτη. Στο μέρος δηλαδή που τελέστηκε το Μυστήριο. Και ισοπέδωσε το instagram με τις φωτογραφίες που ανέβασε από το νησί. Αφού απόλαυσε τον ήλιο, τη θάλασσα και τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης. Τα οποία ομόρφυνε περισσότερο με την παρουσία της, όπως θα δείτε από τα πλάνα που «σήκωσε».

 

Με σώμα μοντέλου και εξαιρετική ομορφιά, κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς φίλους της και όχι μόνο

Η Ζώζα Μεταξά είναι περήφανη και ευτυχισμένη για τον γάμο της κόρης της, Κόνι, με τον Μάριο Καπότση, τον οποίο απόλαυσε στο έπακρο.

Αν και όπως παραδέχεται, δεν ασχολήθηκε εκείνη πολύ με τις ετοιμασίες του γάμου «το αποτέλεσμα ήταν πολύ φρέσκο και πολύ αληθινό. Είχε feeling και δεν ήταν στημένο. Μου άρεσε πάρα πολύ. ένιωσα πολύ όμορφα. Tον γάμο των παιδιών τον περίμενα τόσο πολύ. Το έπιασα αυτό το feeling που ήθελε το ζευγάρι. Όχι, μόνο εγώ, αλλά και όλος ο κόσμος που ήταν εκεί. Όλοι χόρευαν από την αρχή μέχρι το τέλος, παρά την κούραση».

Η Ζώζα λατρεύει την κόρη της και στάζει μέλι για τον γαμπρό της, τον Μάριο Καπότση. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη εδώ και πολύ καιρό. από τότε που γνώρισα τον σύντροφο της κόρης μου. Τον αγαπώ σαν παιδί μου. Η ένωση αυτών των παιδιών ήταν ό,τι καλύτερο. Ταιριάζουν απόλυτα και τον αγαπώ πολύ τον Μάριο. Πραγματικά να μου έλεγαν πώς θα ήθελες να είναι ο γαμπρός σου, αν τον έφτιαχνα εγώ μπορεί κάτι να έλειπε. Στον Μάριο δεν λείπει τίποτα, είναι όπως ακριβώς θα ήθελα να είναι ο γαμπρός μου».


φωτογραφίες: https://www.instagram.com/zozametaxa