Ζόζεφιν: Αυτή είναι η τραγουδίστρια μητέρα της – Την είχε γεννήσει στα 19 και είναι σαν αδερφούλες!

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2024 17:50

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, η Ζόζεφιν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην μητέρα της, η οποία είναι επίσης τραγουδίστρια όμως πολλοί δεν το γνώριζαν.

Η Josephine Wendel μίλησε αρχικά για την απόφασή της να βαπτιστεί καθώς αυτό ήταν κάτι που συνέβη σε αρκετά μεγάλη ηλικία και συγκεκριμένα πριν από 5 χρόνια.

«Ζω το όνειρό μου, δόξα τω Θεώ πάνε όλα πολύ καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, βαφτίστηκα πριν 5 χρόνια γιατί οι γονείς μου, με άφησαν να επιλέξω μόνη μου τη θρησκεία μου.

Μετά τη βάφτιση μου, πριν 5 χρόνια έγινε επιτυχία το πρώτο μου τραγούδι. Ζήτησα από την αγαπημένη μου γιαγιά Ειρήνη, να με βαφτίσει και είναι και νονά μου. Βαφτίστηκα μέσα σε κολυμβήθρα. Στην εκκλησία ήμασταν 3 άτομα εγώ, η γιαγιά μου και η αδελφή μου. Είχα ανάγκη να βαφτιστώ, να αισθανθώ την ευλογία του Θεού. Από τότε όλα μου πάνε πολύ καλά», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

benth.jpg
Η Ζοζεφίν με την μητέρα της.

Για την σχέση της με την μητέρα της, που είναι η γνωστή τραγουδίστρια, Μαργαρίτα Βεντή, η Ζόζεφιν ανέφερε:

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

josephinewendel_1705076456_3278741412486675213_34522079.jpg

Για τον έρωτά της με τον Νίνο και την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι:

«Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο Νίνο φοράει γυαλιά. Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο είμαστε απλοί, ούτε εκείνος φοράει γυαλιά ούτε εγώ είμαι ντυμένη έτσι. Για έμενα σε μία σχέση το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια και να υπάρχει καθαρό τοπίο, εκεί λέω το “για πάντα”. Δεν μου αρέσει καθόλου η ζήλια. Ούτε το δείχνω αν ζηλεύω, ούτε δίνω δικαίωμα να ζηλέψουν. Είμαι εγωίστρια και δεν δίνω χώρο σε «κατινιές», λέω “είμαι η Ζόζεφιν”».