Ζοζεφίν: οι εξομολογήσεις για τον Νίνο

Συντάκτης: Newsroom

13 Νοεμβρίου 2023 09:53

Ήταν να μην ερωτευθεί η Ζοζεφιν.Με το που το έπαθε άρχισε τις εξομολογήσεις για τον Νίνο.

Στην παρουσίαση του νέου δίσκου της Josephine έγινε και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον σύντροφό της, Νίνο.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά αρκετούς μήνες και παρότι οι δυο τους αποφεύγουν την έκθεση, δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στον σύντροφό της με τα πιο τρυφερά λόγια αποκαλύπτοντας ότι έχει γνωρίσει και τους γονείς του.

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δε θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί…

Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» ανέφερε η τραγουδίστρια.