Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Εγώ θα ζήσω δυο φορές, το λέει και τ’όνομά μου»

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 08:00

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Εγώ θα ζήσω δυο ζωές, το λέει και τ'όνομά μου»

Η αγέραστη Ζωζώ Σαπουντζάκη για μια ακόμη φορά διοργάνωσε το event των γενεθλίων της με τον πιο λαμπερό τρόπο. Η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια κάθε χρόνο γιορτάζει τα γενέθλιά της ανάμεσα σε πολλούς καλλιτέχνες και δημοσιογράφους που την τιμούν με την παρουσία τους.

Μπορεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη να μην γιόρτασε στα αγαπημένο της σπίτι στην Κινέτα, όπου τα περασμένα χρόνια έχουμε γνωρίσει επικά πάρτι για χάρη της. Διοργάνωσε όμως ένα αξέχαστο πάρτι για τα 89α γενέθλια της σε χώρο δεξιώσεων.

Η απόλυτη Ζωζώ, που έχει αφήσει το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο και τη νυχτερινή Αθήνα και εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα. Γεμάτη μπρίο της και δυναμισμό φορώντας ένα εντυπωσιακό μακρύ τιρκουάζ φόρεμα, υποδέχτηκε τους φίλους της σε έναν πολυχώρο στο Καματερό.  Εκεί έσβησε τα κεράκια στην γενέθλια τούρτα της. Η οποία έγραφε: «Εγώ θα ζήσω δυο φορές, το λέει και το όνομά μου, Ζωζώ».

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια προσπαθεί να τα αντιμετωπίζει όλα πάντα με χαμόγελο. Δέχτηκε χιλιάδες ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Αλλά και από όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, που επίσης την παρακολουθούν ιδιαίτερα. Γλέντησε μαζί με τους αγαπημένους φίλους που είχε καλέσει, τραγούδησε και χόρεψε σκορπώντας γύρω της την καλή της ενέργεια.

φωτογραφίες: NDP

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε πως δεν φοβάται τον χρόνο

«Όπως έρχεται, έτσι και φεύγει» λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του Mega που βρέθηκε στο πάρτι της. Όπως λέει τα φετινά της γενέθλια είναι τα καλύτερα. Γιατί «δεν γυρνάει πίσω, πάντοτε κοιτάει μπροστά».

Αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια, η ηθοποιός λέει πως της λείπει το παιχνίδι «κουτσό». Που έπαιζε και της έβγαιναν τα δάχτυλα έξω από τα παπούτσια.

Δίπλα στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν και ο σύντροφός της. Και όπως δηλώνει η ίδια, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς συντροφιά, γιατί φοβάται. «Η μάνα μου, είχε πει πως πρέπει να παντρευτώ αλλά μετά από 3 μήνες χώρισα». Θυμάται χαρακτηριστικά.