Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι λίρες – Ο Ωνάσης με χόρευε και μου έλεγε για την Κάλλας»

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιανουαρίου 2023 10:48

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι λίρες - Ο Ωνάσης με χόρευε και μου έλεγε για την Κάλλας»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ήταν καλεσμένη στο Chart Show, που ήταν αφιερωμένο στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός θυμήθηκε τους πρώτους ρόλους της όταν ήταν μόλις επτά χρονών. Μάλιστα θυμήθηκε ότι στον πρώτο ρόλο που έκανε χρειάστηκε να παίξει ότι είναι αγόρι, και μάλιστα θυμήθηκε όλα τα λόγια που έπρεπε να πει.

Η Ζωζώ επίσης αναφέρθηκε και στα… τερτίπια της μαμάς της η οποία ήταν ουσιαστικά η μάνατζέρ της στην τεράστια καριέρα της, ειδικά τα πρώτα χρόνια της επιτυχίας της. Όπως αποκάλυψε: «Η μαμά έκανε τη Ζωζώ στο τηλέφωνο και “έκλεινε” τις δουλειές».

Η καλλιτέχνις επίσης υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και θυμήθηκε το… σουξέ που είχε. Η ίδια θυμήθηκε μάλιστα: «Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι λίρες, ο Ωνάσης με χόρευε και μου έλεγε για την Κάλλας».

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απέβαλα, καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Απέβαλα, καθόμουν στον γκρεμό στην Κινέτα και έκλαιγα»

Μια συνέντευξη παραχώρησε η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε βαθιά προσωπικές της ιστορίες, όπως την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε αλλά και τον χωρισμό της από έναν γάμο που την είχε ταλαιπωρήσει αρκετά.

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτο» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα, είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο Λοιπόν.