Τι φέρνει η Αφροδίτη σ’ ελεύθερους και δεσμευμένους απ’ την 25η Μαρτίου: Αναλυτικές προβλέψεις δεκαήμερου για κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε: 23 Μαρτίου 2019
Ένα δεκαήμερο που αστρολογικά έχει τα πάντα, με την 25η Μαρτίου ν’ αποτελεί «προπομπό» για τα μελλούμενα. Καταρχάς, έχουμε την Αφροδίτη στους Ιχθείς! Μια Αφροδίτη που μας αβαντάρει να ερωτευθούμε. Ακόμα και μια ιδέα ή ένα όνειρο. Ή, ακόμα, να… ξαναερωτευθούμε το ταίρι μας. Προσοχή, όμως, σε όλους. Έτσι, μπορεί να χαθούμε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Την ίδια μέρα -στις 26/3- η Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα δημιουργεί παρανοήσεις στις σχέσεις. Η επομένη, 27η του μήνα, χαροποιεί πολλούς. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μάς δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνούμε τα «θέλω» μας. Αυτή την ευκαιρία καλούνται να αξιοποιήσουν περαιτέρω Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαήμερου. Και μετά σειρά έχει ο ορθόδρομος Ερμής στους Ιχθείς, που καθιστά την 29η Μαρτίου χαρμόσυνη ημέρα (ουσιαστικά μάς επηρεάζει απ’ το βράδυ της προηγούμενης). Μάς κάνει να συντονιζόμαστε με τις σκέψεις των άλλων. Κυρίως αν είμαστε Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς. Στις 31/3, δε, με τον Άρη που μπαίνει στους Διδύμους, γινόμαστε πιο ευέλικτοι και ανοιχτοί στις αλλαγές. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξουν Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, καθώς θα έχουν την τάση να πηγαίνουν κόντρα σε όλους! Επίσης, όσοι έχουν ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια. Α, και προσοχή στα ψευτρόνια την Πρωταπριλιά. 
 
SOS Ένα δεκαήμερο με τα up και τα down του και απ’ την τελευταία μέρα του μήνα Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιδείξουν περισσότερο αυτοέλεγχο παντού. Όπως όλα δείχνουν, θα είναι απαιτητικοί και αδιάλλακτοι, κάτι που θα τους πλήξει και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά. Αν το παρακάνουν – εννοείται. 
Lucky in love Tαύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς, θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί. Από την άλλη, ωστόσο, σας πριμοδοτεί η Αφροδίτη από τη νέα της θέση. Αν έχετε σχέση, θα είστε πιο συμβιβαστικοί με τον/τη σύντροφό σας – κάτι που επιβάλλεται. Για το καλό σας. Οι ίδιοι, αν είστε singles, προσελκύετε εύκολα το αντίθετο φύλο με την ευγενική και κομψή συμπεριφορά σας. 
ΚΡΙΟΣ Θα σου ζητηθεί να πάρεις επ’ ώμου επαγγελματικές/οικονομικές ευθύνες που δεν είναι δικές σου. Εδώ ακριβώς θα χρειαστεί να κινηθείς με μέτρο και διπλωματία, έτσι ώστε να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες σε ένα μίνιμουμ βαθμό. Και εσύ φυσικά. Με την είσοδο, δε, του Άρη στους Διδύμους, έχεις έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβεις ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρεις να τα βγάλεις εις πέρας. Από την άλλη πλευρά, ρισκάρεις στον έρωτα. Τι εννοώ με αυτό: κάνεις τα πάντα προκειμένου να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είσαι σόλο, είτε σε σχέση. Η έντονη σεξουαλικότητα που αποπνέεις μάλιστα δεν αφήνει αδιάφορη την «άλλη πλευρά» και αν βρίσκεσαι σε σχέση, το μόνο βέβαιο είναι πως θα καλοπεράσει το έτερον ήμισυ. Και να μην είσαι, όμως, «κυνηγάς» με κέφι και τσαχπινιά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και το κυριότερο, δείχνοντας την ωραία, δημιουργική σου πλευρά.  Κατά τα άλλα, ο Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει προ τετελεσμένων, είτε στα οικονομικά, είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς» στα εργασιακά, αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους.
ΤΑΥΡΟΣ Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διευρύνεις τη δράση και παρουσία σου στην εργασία σου. Μόνη προϋπόθεση, να μη «χαθείς» στις πολλαπλές επιλογές που βρίσκονται στην διάθεσή σου. Κοίταξε να συναντηθείς, βέβαια, στο θετικό πλαίσιο που διαμορφώνεται για σένα, με άτομα που θα στηρίξουν τη δουλειά σου. Δώσε μάλιστα λίγη προσοχή μετά τις 31/3 μην τυχόν ανήκουν σε ασταθή ζώδια (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Σε τέτοια περίπτωση, ίσως χρειαστεί να επιχειρήσεις να τους καλμάρεις, αφού τα νευράκια και οι εναλλαγές της διάθεσής τους βρίσκονται στο «μενού». Λίγη προσοχή και στο παρασκήνιο που «βρίθει» στα εργασιακά σου, με την «ευγενική συμβολή» και του Πλούτωνα: έρχονται στο φως εκμυστηρεύσεις και «ξεσκεπάσματα», αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως αν δεν έχεις και εσύ «λερωμένη τη φωλιά» σου θα τη γλιτώσεις. Αν, λοιπόν, έχεις εμπλακεί σε κάτι παράνομο, «κρυφό», είτε αφορά τα εργασιακά, είτε τα αισθηματικά σου, πάρε μέτρα εγκαίρως. Όχι τίποτε άλλο, θα βρεθείς εξ απήνης και δεν θα ξέρεις πού πατάς και πώς να το χειριστείς.  Επιπλέον, αν μάθεις ή βιώσεις κάτι δυσάρεστο, να ξέρεις πως η κατάσταση είναι προσωρινή και δεν έχεις παρά να χαμογελάσεις και να σκέφτεσαι θετικά προκειμένου ν’ αντεπεξέλθεις στο ο,τιδήποτε. 
ΔΙΔΥΜΟΙ Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, καλείσαι να το υλοποιήσεις. Πιθανότατα μάλιστα αυτό να συμβεί και με τη συνδρομή ενός «ισχυρού» προσώπου. Προσοχή, όμως, στην υγεία σου, τουλάχιστον μέχρι να ορθοδρομήσει ο Ερμής και να μπει και ο Άρης στο σπίτι σου: το τελευταίο τριήμερο του Μαρτίου θα σημάνει χαράς ευαγγέλια για σένα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν’ αξιοποιήσεις αυτήν την αστρική «αβάντα» και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου, αλλά και προκειμένου να ενισχύσεις το κοινωνικό σου προφίλ, εφόσον κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση. Παράλληλα, έχε στον νου σου πως κάποιοι «επιτήδειοι» μπορεί να σκεφτούν να σε εξαπατήσουν οικονομικά. Άρα, πρόσεχε τι υπογράφεις και με ποιους συναλλάσσεσαι. Ακόμα, ένα απρόσμενο όσο και ευχάριστο ταξίδι είναι προ των πυλών, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα, αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις ή και να κάνεις «υψηλές γνωριμίες». Τέλος και αναφορικά με τα προσωπικά σου, τώρα, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, γίνεσαι πιο ευάλωτος/η στο «καινούριο», ειδικά αν δεν είσαι σε σχέση. Δεν χρειάζεται, όμως, να βιαστείς: απόλαυσε το τώρα και προχώρησε αργά-αργά προκειμένου να τεστάρεις τον/την υποψήφιο/α. Πρόσεχε, γενικά την αντιδραστική συμπεριφορά που θα σου προκαλέσει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου.  Η στάση σου θα γίνει παρορμητική, εξάρσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Mια είδηση που παίρνεις ανεβάζει την ψυχολογία σου, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια. Άρα, αν έχεις «πήξει», βγεις έξω (είναι το μίνιμουμ που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου) ή πάρε τον άνθρωπό σου και φύγετε για μια εκδρομούλα. Και ερωτικά, όλα καλά, αρκεί να μετριάσεις τη… γλωσσίτσα σου, ειδικά μετά τις 31/3, οπότε περνάει ο Άρης στους Διδύμους και κυρίως αν το ταίρι σου ανήκει στα ζώδια των Παρθένου, Τοξότη ή Ιχθύ. Είναι τα πιο επιρρεπή σε καβγάδες από το τέλος του μήνα και μέχρι να περάσει ο Άρης στο ζώδιό σου. Δώσε τόπο στην οργή σε τέτοιο ενδεχόμενο, αξιοποίησε το σέξι ταμπεραμέντο σου -αυτήν την περίοδο, η λίμπιντό σου «χτυπάει κόκκινο- και άσε τα προβλήματα για τις ώρες που δεν θα συναντιέσαι με το ταίρι σου. Με άλλα λόγια, στρέψε το ενδιαφέρον του/της σε άλλα θέματα. Άλλωστε, θα τα βρείτε μεταξύ σας, παρότι είσαι σε φάση απολυτότητας. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, ανανεώνεις τις επαφές σου και ό,τι ήθελε προκύψει. Γενικότερα, αυτό το φεγγάρι, δεδομένου ότι πριμοδοτείσαι αστρικά, καλείσαι να αξιοποιήσεις καινούριες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κύκλο σου για να εξελιχθείς και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμα, ο Πλούτωνας μπορεί ενδεχομένως να φρενάρει κάποια πλάνα σου ή να βρεθείς ενώπιον οικογενειακών κρίσεων ή σε σχέση με με το ταίρι σου. Εδώ, λοιπόν, επιβάλλεται να δείξεις εξυπνάδα και διπλωματικότητα. Αυτά, για να ικανοποιήσεις και όλες τις πλευρές.
ΛΕΩΝ Έρχονται έξτρα παροχές και έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες. Επειδή, με την τύχη που έχεις, όλα είναι θέμα διαχείρισης, μη σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς να το χρειάζεσαι. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε κάνει και σένα ένα τσακ πιο συναισθηματικό/ή, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ενθουσιάζεσαι παραπάνω απ’ ό,τι χρειάζεται ή να οραματίζεσαι πράγματα που είναι δύσκολο ή έτσι απλά αδύνατο να υλοποιηθούν. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμείνεις αμέτοχος/η: ίσα-ίσα, να συνεχίσεις να είσαι τόσο δημιουργικός/ή, με τόση ενέργεια (ξεχειλίζεις και θα εξακολουθήσεις, κυρίως με την ορθοδρόμηση του Ερμή, οπότε και θα μπορείς να επικοινωνείς καλύτερα τις σκέψεις σου με τους ανθρώπους που θεωρείς απαραίτητους). Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν κάποια πράγματα στα εργασιακά, ωστόσο, πιθανό «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με νέες, θαυμάσιες προοπτικές. Το μόνο που απομένει είναι να τολμήσεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Δώσε επίσης βάση στην επίλυση οικογενειακών θεμάτων. Τέλος, πάλι σχετικά με τις συνεργασίες σου, αν σου γίνει μια πρόταση, να την αποδεχθείς. Προσοχή, τέλος, σε κάποιες νομικές «δικλείδες», που ίσως φρενάρουν για ένα διάστημα ορισμένα πρότζεκτ σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ευνοείσαι σχετικά με τα πλάνα σου και αν αξιοποιήσεις τις συγκυρίες δίχως να σκέφτεσαι μόνο το συμφέρον σου, αλλά το κοινό καλό, έχεις πολλές πιθανότητες να επιτύχεις. Από την άλλη, καλείσαι και εσύ να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να τσεκάρεις ποια πράγματα -και κυρίως ποιοι άνθρωποι- σε κάνουν ν’ αποτοξινώνεσαι. Με άλλα λόγια, χρειάζεται να το απολαύσεις και για λίγο έστω να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Να φροντίσεις, επίσης –κάτι που πράττεις με μαεστρία κιόλας, όταν βεβαίως το θες- όλα τα πρόσωπα που αγαπάς και τα οποία σημαίνουν κάτι στη ζωή σου. Βγες για φαγητό, οργάνωσε μια ωραία βραδιά, κάνε μια έκπληξη σε ένα οικείο σου πρόσωπο, ξέσκασε και άφησε το στρες για τις ώρες του… γραφείου. Αποκλειστικά. Προσοχή, δε, μετά τις 31/3 να μην αρχίσεις τις γνωστές σου γκρίνιες γιατί είσαι επιρρεπής σε έριδες όλο αυτό το διάστημα. Το πολύ καλό για εσένα, ότι άτομα που αρχικά είχαν τις επιφυλάξεις τους σχετικά με το πρόσωπό σου, τώρα «τρέχουν από πίσω σου»! Αυτονόητο ότι μιλάμε για τα επαγγελματικά σου. Όπως αντιλήφθηκες, αν αναλογιστείς τα παραπάνω υπέρ και ντεφό, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συμμετάσχεις σε μια συνεργασία-συμφωνία του χαρακτήρα που επιθυμείς. Για το φινάλε, τσέκαρε ακόμα μια φορά μικροενοχλήσεις: η υγεία πρωτεύει.
ΖΥΓΟΣ Θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, που σε απαλλάσσουν από «πονοκεφάλους»: πολλά θα γίνουν ευκολότερα απ’ ό,τι υπολόγιζες. Μη φορτώνεις, όμως, αλλού τις ευθύνες σου. Επίσης, πρόσεχε την υγεία, αλλά και τη διαχείριση των χρημάτων σου, αφού έχεις μια ροπή σε παραπάνω έξοδα και στη μη σωστή διαχείριση του μπάτζετ σου τη συγκεκριμένη περίοδο. Εννοείται, από την άλλη πλευρά, ο ορθόδρομος Ερμής σε συνδυασμό με τον πλανήτη σου, την Αφροδίτη, στους Ιχθείς σε κάνουν πιο ευαίσθητο/η. Προσοχή, όμως, μην ενδώσεις σε «καλοθελητές» που ενδεχομένως σού ζητήσουν δανεικά: αν το κάνεις, στο τέλος και μπορεί να μην τα πάρεις πίσω και λόγω της τάσης σου, σε αυτή τη φάση, να ξοδεύεις παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως, να μείνεις… ταπί! Επίσης, όσον αφορά τα συναισθηματικά σου, μη δίνεις λαβές για ζήλειες στο ταίρι σου, κυρίως αν ανήκει στα ασταθή – εκτός των Διδύμων, με την είσοδο του Άρη στους Διδύμους από τις 31/3. Στο γράφω αυτό γιατί εκτός από την τάση σου να ξοδεύεις, έχεις και έντονη ροπή στο να φλερτάρεις και αν στην ουσία δεν το πράττεις, μπορεί ο αυθορμητισμός/η παρορμητικότητά σου να παρερμηνευθούν. Αν, λοιπόν, δηλώνει το ταίρι σου «παρών», έχε τον νου σου να μη δώσεις λάθος εντυπώσεις. Και αν είσαι σόλο ή το ταίρι σου απουσιάζει, μη δίνεις δικαιώματα εφόσον δεν σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο… 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πολλές και νέες ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, η οποία μετατρέπεται σε πεδίο χαράς και διασκέδασης, αρκεί, βέβαια, να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Αν μάλιστα προκαλέσεις την τύχη σου, καλύτερα, καθώς είναι ώρα για να ρισκάρεις– και για να κερδίσεις. Στα επαγγελματικά, να είσαι διαλλακτικός/ή και κυρίως -θα στο επισημάνω και σένα- εφόσον συνεργάζεσαι με Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Παραπάνω, δε, αφότου εισέλθει ο Άρης στους Διδύμους. Πρόσεξε, λοιπόν, αφού μια παρεξήγηση «για ψύλλου πήδημα» μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα που έχεις και εσύ, από την πλευρά σου, δημιουργήσει. Και όχι άκοπα! Τ’ άστρα, επίσης, έχε το στο μυαλό σου, ενθαρρύνουν την κοινωνική σου ζωή μέσα από εξόδους και παρέες, που, αν μη τι άλλο, σε κάνουν να νιώθεις πιο «ζωντανός/ή». Όλα τα παραπάνω, όπως είναι ευνόητο, «ενισχύουν» και τη δημιουργικότητά σου. Είναι πολύ πιθανό μια καινούρια, πρωτοποριακή ιδέα σου να βρει «συμμάχους» και να κληθείς να την πραγματοποιήσεις γρηγορότερα κι απ’ ό,τι ίσως φαντάζεσαι. Και αν οι πλανήτες στον Ιχθύ εξιτάρουν –και όχι απαραίτητα με την καλή έννοια– τη φαντασία σου και ίσως σε καθιστούν λίγο πιο κτητικό/ή απ’ ό,τι συνήθως, προκαλώντας ένα μικρό χάος στον ψυχισμό σου, δεν είναι ανάγκη ό,τι (σου) συμβαίνει να το παίρνεις κι εσύ τοις μετρητοίς. 
ΤΟΞΟΤΗΣ Σου «ανοίγονται» οι προοπτικές για να καλύψεις τις οικονομικές σου ανάγκες, κάτι που, όπως είναι ευνόητο, σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, αλλάζει αίφνης η κατάσταση στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για μετακόμιση, είτε για φιλοξενία, κάτι που δεν φαίνεσαι διατεθειμένος/η να αποδεχθείς έτσι απλά… Προσοχή, λοιπόν, σε τέτοιο ενδεχόμενο, στους χειρισμούς σου για να μη πληγώσεις άτομα που δεν φταίνε κιόλας. Ακόμα, αν είσαι σε σχέση, μη φέρεσαι επιπόλαια στο ταίρι σου. Ιδιαίτερα μετά τις 31/3, με τον Άρη που μπαίνει στους Διδύμους, δίνεις… ρεσιτάλ. Κάποιες αναποδιές, μάλιστα, που μπορεί να σου τύχουν σε σχέση με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είναι πιθανό να σε κάνουν να ξεσπάσεις στον άνθρωπό σου. Δεν υπάρχει λόγος, όμως και καλύτερα, αν βρεθείς σε τέτοιο μουντ, να τα βάλεις με τον εαυτό σου. Οι τρίτοι δεν σου φταίνε σε τίποτα. Εκτός κι αν τα βάλεις με όποιον/α στην πραγματικότητα είναι υπεύθυνος/η. Εδώ μαζί σου. Και πάλι, όμως, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διαλλακτικός/ή -να το προσπαθήσεις τουλάχιστον- για να μη χάσεις και «τα αβγά και τα πασχάλια». Παράλληλα, με τον ορθόδρομο πια Ερμή από τις 29/3, θα σου δοθεί το έναυσμα για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου σε ποικίλα ζητήματα, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με άτομα που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση ή ιδιότητα. Πάντως, για να επανέλθω στα αισθηματικά σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς και να προσεγγίσεις καινούριους ανθρώπους. Επίσης, ο ορθόδρομος Ερμής στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις και να μιλήσεις με τρόπο που θα κερδίσεις τις συμπάθειες. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση, την ανανεώνεις ευχάριστα. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου, άρα λάβε υπόψη σου τις ευαισθησίες των άλλων, ώστε, πέρα από τον επαγγελματισμό σου, να έχεις και συναισθηματική στήριξη από αυτούς που σε νοιάζει. Ευτυχώς που στις 29/3 ορθοδρομεί ο Ερμής και όλα για σένα πια γίνονται καλύτερα. Αποκτάς περισσότερη αντικειμενικότητα σε σχέση με συνεργάτες, φίλους και οικείους σου, ενώ η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε προικίζει και με μια, πρωτόγνωρη κιόλας, για κάποιους, ευαισθησία. Γίνεσαι πιο δοτικός/ή και γενναιόδωρος/η, ενώ, παρότι στην εργασία σου δεν θα είναι όλα όπως τα θες, αν είσαι προϊστάμενος/η ή επιχειρηματίας, δίνεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία όπου χρειάζεται. Παράλληλα, σε πιάνει μια διάθεση καλλωπισμού. Αποτέλεσμα: μπαίνουν στο περιθώριο τα είδη βασικής ανάγκης και κινείσαι για την απόκτηση ειδών πολυτελείας. Όμως, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, δεδομένου μάλιστα πως δεν ανήκεις και στα ζώδια που ξοδεύουν κιόλας, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν! Αν όμως δωρίσεις κάτι ακριβό, είναι πιθανό να φέρεις την «άλλη πλευρά» σε αμηχανία. Κυρίως μάλιστα αν δεν τον/την έχεις συνηθίσει σε κάτι τέτοια. Επομένως, έχε το στον νου σου και άσε τις εκπλήξεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με ασταθή ζώδια. Γενικά, πρόκειται για μια δημιουργική -καθ’ όλα- περίοδο που πρέπει ν’ αξιοποιήσεις στο μάξιμουμ. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καλείσαι να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν την υγεία και τη διατροφή σου, ενώ, αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές που μπορούν να γίνουν και αύριο. Χαλάρωσε, με άλλα λόγια, μην αγχώνεσαι για να τα βρεις με τον εαυτό σου καλύτερα και έτσι να γίνεις ακόμα πιο παραγωγικός/ή. Αυτό σε ενδιαφέρει εξαιρετικά αυτήν την περίοδο, δεδομένου ότι θέλεις ντε και καλά τα πλάνα σου να πάρουν σάρκα και οστά σύντομα, αφού «σημαίνοντα πρόσωπα» είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν ηθικά και οικονομικά. Δεν έχεις κι άδικο, εδώ που τα λέμε, καθώς το timing –και ειδικά με την ορθοδρόμηση του Ερμή από τις 29/3- είναι ιδανικό. Παράλληλα, το «σύμπαν» σε προτρέπει να πάρεις αποφάσεις και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου και εκτός των κύριων επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Ενδεχομένως κάτι τέτοιο έχει να κάνει μ’ ένα χόμπι σου με το οποίο επιδιώκεις ν’ ασχοληθείς εκ νέου. Ίσως, μάλιστα, πραγματοποιήσεις κι ένα έκτακτο ταξίδι, προκειμένου να πείσεις κάποιον/α διά ζώσης και με σκοπό να προωθήσεις την καριέρα σου. Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για σένα, είτε για έναν οικείο σου. Προσπάθησε, όμως, να συγκρατηθείς, αφού δεν θέλει πολύ για να μείνεις «πανί με πανί»! Βέβαια, μπορεί να λάβεις κι εσύ τα «δωράκια» σου. Οπότε, θα έρθεις στα… ίσια σου. 
ΙΧΘΥΕΣ Αν και μπερδεμένα τα πράγματα σε επαγγελματικά και ερωτικά, λόγω του ανάδρομου Ερμή στο σπίτι σου ως τις 28/3, κινήσου σε μια δημιουργική κατεύθυνση, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο. Αυτό, προκειμένου ν’ ανταμειφτείς στη συνέχεια. Βέβαια, δεν είναι όλα ακριβώς ρόδινα. Ο λόγος είναι πως, εξαιτίας της εισόδου του Άρη στους Διδύμους από την τελευταία μέρα του Μαρτίου, η αστάθειά σου θα συνεχιστεί. Δεδομένου μάλιστα πως και η Αφροδίτη, πλέον, είναι πάνω σου, γίνεσαι πιο ονειροπόλος/η. Πρόσεξέ το, ωστόσο, αυτό το… χούι σου γιατί δεν χρειάζεται και πολύ για να σε εκμεταλλευτούν επιτήδειοι/ες. Είσαι σε φάση που πέφτεις στα τάρταρα και εκτοξεύεσαι στον έβδομο ουρανό αστραπιαία. Χρειάζεται να ελέγξεις αυτήν την κυκλοθυμικότητά σου. Όχι τίποτα άλλο, για να μην τρελάνεις και το περιβάλλον σου και όσους σε αγαπάνε (και το αξίζουν). Καλύτερα μείνε για λίγο μόνος/η για να ξεκαθαρίσεις τα «μέσα» σου και προς Θεού, μην πάρεις -όχι μέχρι να φύγει τουλάχιστον ο Άρης απ’ τους Διδύμους, για ένα μήνα δηλαδή- οριστικές αποφάσεις για τίποτα. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν θα διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς. Η Αφροδίτη σού δίνει τα φόντα της και κλείνεις εποικοδομητικές συμφωνίες που ίσως σου φέρουν έξτρα πριμ. Προσοχή και εσύ, όμως, στα έξοδά σου. Τέλος, σχετικά με τα αισθηματικά σου, πάλι, μπορείς άνετα να φλερτάρεις. Αν είσαι αποφασισμένος για κάτι καινούριο -αν το έχεις «στοχοποιήσει»- πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες. Mετά τις 29/3, ωστόσο. Εσύ, πάλι, που αγαπάς το ταίρι σου και θέλεις να παραμείνετε μαζί, αφήνεις την καχυποψία και τις αρνητικές εικασίες κι εστιάζεις στο συναίσθημα. Βλέπεις, δε, ότι οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις. Τι άλλο θέλεις… 

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.