Η γη της ελιάς spoiler: δολοφονική επίθεση στη Μυρτάλη!

5 Μαρτίου 2022 09:30

Η γη της ελιάς spoiler: η Μυρτάλη φεύγει από το σπίτι

Η ζωή της Μυρτάλης θα μπει πάλι σε κίνδυνο στη Γη της Ελιάς. Μπορεί να είναι ερωτευμένη ξανά, αλλά ο έρωτάς της θα τη βάλει με μεγάλους μπελάδες.

Η γη της ελιάς spoiler: δολοφονική επίθεση στη Μυρτάλη!

Ο Αλέξης μόλις μαθαίνει για τη σχέση του Νικήτα με τη Μυρτάλη σοκάρεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ετεροθαλής αδελφός του είναι ερωτευμένος με τη Μυρτάλη που είναι η μόνιμη εμμονή του.

Αισθάνεται απογοητευμένος από τη στάση του Νικήτα. Kάθε μέρα που περνά το μίσος του για τη Μυρτάλη και το Νικήτα τον τυφλώνει όλο και περισσότερο. Έτσι δεν θα αργήσει να βάλει κακές σκέψεις στο μυαλό του φθάνοντας μέχρι το σημείο να επιχειρήσει και τη δολοφονία της Μυρτάλης.

Για καλή τύχη της την ώρα που θα δεχθεί τη δολοφονική επίθεση του Αλέξη θα βρεθεί ως «από μηχανής θεός» μπροστά της ο Νικήτας. Και θα τη γλιτώσει από βέβαιο θάνατο.

Η συνέχεια για τον Αλέξη θα είναι οδυνηρή. Η κατάσταση του μέρα με τη μέρα επιδεινώνεται. Και η μητέρα του, η Μαργαρίτα βλέποντας προς μεγάλη της λύπη τη κατάσταση του γιου της να χειροτερεύει αποφασίζει να τον κλείσει στο ψυχιατρείο.

Εκεί ο Αλέξης θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά δεν θα τα καταφέρει. Θα συνεχίζει να παλεύει με τα φαντάσματα που βλέπει διαρκώς μπροστά του.