Ο μιντιάκιας: έρχεται κι άλλη θρησκευτική σειρά μετά τον Άγιο Παΐσιο

4 Μαρτίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: έρχεται κι άλλη θρησκευτική σειρά μετά τον Άγιο Παΐσιο

Ο Άγιος Παΐσιος σαρώνει στην τηλεθέαση και στο Mega τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Η τηλεθέαση που σημειώνει η θρησκευτική σειρά μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει. Ειδικά από τα άλλα κανάλια. Τα οποία ψάχνουν να δουν αν μπορούν να ετοιμάσουν μία θρησκευτική σειρά.

Ο μιντιάκιας: έρχεται κι άλλη θρησκευτική σειρά μετά τον Άγιο Παΐσιο.

Ένα από τα κανάλια που λέγεται ότι το ψάχνουν πολύ είναι το Open. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Ιβάν το ψάχνει πολύ, προκειμένου να αναβιώσει στη μικρή οθόνη η ζωή του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου. Η προεργασία έχει γίνει και δεν αποκλείεται να δούμε τη σειρά τη νέα σεζόν.

Η Φάρμα φαίνεται ότι θα είναι το κύκνειο άσμα του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1. Τα πολύ χαμηλά νούμερα του ριάλιτι έφεραν και τη μεγάλη ανατροπή. Κι εκεί που ο Σάκης ήταν έτοιμος για νέα πρότζεκτ, πολύ δυνατά, τώρα βλέπει την πόρτα της εξόδου από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πάντως, να ξέρετε ότι η απόφαση για διαζύγιο δεν είναι μόνο του σταθμού. Μάλλον θα πρέπει να μιλάμε για βελούδινο διαζύγιο. Αφού και ο Τανιμανίδης δεν θέλει να μείνει βλέποντας να μην αξιοποιείται από το κανάλι. Αλλά ούτε και τα πρότζεκτ της δικής του εταιρείας παραγωγής.

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Αυτός θα είναι ο τίτλος της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου. Η οποία θα προβληθεί την νέα σεζόν από το MEGA με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών. Όσον αναφορά στην υπόθεση της νέας σειράς πρόκειται για τρεις γυναίκες που έχουν το ίδιο όνομα αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους.

Η νέα σειρά θα έχει έντονο άρωμα από Συμπέθερους από τα Τίρανα. Η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι μία από τις τρεις βασικές πρωταγωνίστριες της νέας σειράς. Μια και το υποκριτικό ταλέντο της έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, την πεθερά της θα υποδυθεί η Πηνελόπη Πιτσούλη, ενώ αναμένεται πολλοί να μετακομίσουν από τους Συμπέθερους στη νέα σειρά.

Ο Στράτος Διονυσίου είναι από τις λαϊκές φωνές που σημάδεψαν το ελληνικό τραγούδι. Και η πολυτάραχη ζωή του γίνεται πλέον σειρά στην τηλεόραση! Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Στράτο Διονυσίου θα είναι κάποιο νέο όνομα. Ενώ η εξιστόρηση της σειράς θα ξεκινάει από τα νεανικά χρόνια του δημοφιλούς τραγουδιστή.