Σασμός: γιατί φεύγουν Αυγουστίδης – Πρωτόπαππα – Η τηλεοπτική βόμβα του καλοκαιριού

22 Φεβρουαρίου 2022 15:00

Ο μιντιάκιας: πλήρης επιβεβαίωση! Ολική ανατροπή με Αυγουστίδη και Πρωτόπαππα στον Σασμό

Ήταν κάτι που ψιθυριζόταν τον τελευταίο καιρό. Μόνο που οι ψίθυροι άρχισαν να δυναμώνουν και να γίνονται φωνές. Η τηλεοπτική βόμβα του καλοκαιριού είναι έτοιμη να σκάσει.

Σασμός: γιατί φεύγουν Αυγουστίδης – Πρωτόπαππα – Η τηλεοπτική βόμβα του καλοκαιριού.

Όλα δείχνουν ότι μόνο οι ανακοινώσεις λείπουν για τις πιο ηχηρές αποχωρήσεις στο σίριαλ που είναι πρώτο και με διαφορά όχι μόνο στην τηλεθέαση αλλά και στις καρδιές των τηλεθεατών. Ο Σασμός γίνεται πλέον άνω-κάτω και πέφτει μπουρλότο λίγο καιρό αφού αποφασίστηκε να πάει και για δεύτερη χρονιά.

Η τηλεοπτική βόμβα του καλοκαιριού όπως αντιλαμβάνεστε δεν αφορά τη μεταγραφή κάποιου top παρουσιαστή, αλλά top ηθοποιού. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, δύο top ηθοποιών. Ας δούμε λοιπόν τι γίνεται στη σειρά που τα «σπάει» φέτος και ο ανταγωνισμός βλέπει τη σκόνη της…

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι έτοιμος να πει το μεγάλο αντίο στον Σασμό κάνοντας άνω κάτω το σίριαλ που τα σπάει φέτος στην τηλεθέαση. Ακουγόταν πολύ έντονα, αλλά πλέον όσο περνούν οι μέρες τόσο δείχνει πλέον σίγουρο. Ουσιαστικά το παραδέχθηκε και ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης πριν από δύο ημέρες και μάλιστα on camera, μιλώντας για αποχωρήσεις πρωταγωνιστών που κανείς δεν το περιμένεις.

Ο βασικός πρωταγωνιστής του Σασμού, λοιπόν, ο Αστέρης Σταματάκης αποχωρεί από τη σειρά που είναι η Νο1 φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Και πλέον οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Γιατί ο Αυγουστίδης παίρνει… μεταγραφή σε μία σειρά που δεν αποκλείεται να είναι το αντίπαλο δέος του Σασμού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ο λόγος για το σίκουελ του Νησιού. Της παραγωγής που πριν από δέκα χρόνια είχε γράψει χρυσή σελίδα στην ελληνική τηλεόραση.

H Βικτόρια Χίσλοπ τα έχει βρει σε όλα και ετοιμάζει το Νησί 2. Κατά πάσα πιθανότητα, το σίκουελ θα προβληθεί από την ΕΡΤ, αφού οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες φέτος από το Καρτ Ποστάλ. Στο παιχνίδι είναι και το Mega που είχε προβάλει το Νησί 1, αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Ο νέος πρωταγωνιοστής στο Νησί 2 θα είναι λοιπόν ο Ορφέας Αυγουστίδης. Για πολλούς η συμφωνία έχει κλειδώσει και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Άλλοι λένε ότι πρέπει να ξεπεραστούν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και αυτές δεν είναι ικανές να χαλάσουν το deal.

Θα συνεχίσει του χρόνου;

Η ουσία είναι ότι ο Αυγουστίδης… σαλπάρει για το Νησί και ο Σασμός γίνεται άνω-κάτω. Η παραγωγή καλείται πλέον να βρει τι μέλλει γενέσθαι με τη σειρά και τον Αστέρη. Πόσο μάλλον όταν θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο Σασμός θα πάρει το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν. Η πρώτη λύση είναι να κλείσει ο κύκλος του Σασμού το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή όμως να σταματήσει η σειρά με 30άρια στην τηλεθέαση δεν υπάρχει. Θα πρόκειται για… αυτοκτονία και στον Alpha το γνωρίζουν πολύ καλά.

Από την άλλη βέβαια μιλάμε για τον βασικό πρωταγωνιστή. Ο οποίος είναι και ο μοναδικός Σταματάκης που έχει σχέση με τον πραγματικό Σασμό, το τέλος δηλαδή της βεντέτας. Τι θα γίνει λοιπόν αν συνεχιστεί ο Σασμός που είναι και το πιο πιθανό; Ήδη κυκλοφορούν σενάρια ότι ο Αστέρης ή θα πεθάνει ή θα φύγει για το εξωτερικό. Όλα βέβαια θα γίνουν γνωστά στις αρχές του καλοκαιριού.

Να σημειώσουμε ότι για το Νησί 2 οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Επίσης πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Υπάρχει κι άλλος από τον Σασμό όμως που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σαλπάρει για το Νησί 2.

Ο λόγος για τη Μαρία Πρωτόπαππα. Και η «Μαρίνα Βρουλάκη» έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τη Χίσλοπ και αναμένεται να αποχωρήσει κι εκείνη από τη σειρά του Alpha. Μάλιστα για όσους το έχουν ξεχάσει, η Πρωτόπαππα έχει ιδιαίτερες σχέσεις με το Νησί αφού είχε πρωταγωνιστήσει πριν από δέκα χρόνια στη σειρά. Μάλιστα, είχε ερωτευθεί έναν… πρώην του Σασμού, τον Τάσο Νούσια

Επίσης μιλούν για το Νησί 2, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αλλά και ο Γιάννης Στάνκογλου κυρίως για κάποιες σκηνές φλας-μπακ.

πηγή: περιοδικό Ciao