27η AXDW στην Αθήνα: ένα διαφορετικό fashion week με γυρίσματα σε υπαίθριους χώρους

Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 2020 16:45
27η AXDW στην Αθήνα: ένα διαφορετικό fashion week με γυρίσματα σε υπαίθριους χώρους
Η 27η Athens Xclusive Designers Week by Pantene εξελίχθηκε σε ένα εντυπωσιακό διαδικτυακό Fashion Week, το οποίο μεταδίδεται σε πρώτη προβολή από το LiFO.gr, από 16 έως και 22 Νοεμβρίου, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να ζήσει 7 ημέρες γεμάτες μόδα και στυλ, μέσα από 7 digital επεισόδια, κάθε ημέρα στις 18:00 το απόγευμα.
Ευφάνταστα και πραγματικά μοναδικά fashion films με φόντο υπαίθριους χώρους του κέντρου της Αθήνας από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, αγαπημένα fashion brands και νέα, ανερχόμενα ταλέντα θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, υπό τη καλλιτεχνική επιμέλεια και σκηνοθεσία της Αμερικανίδας Stephanie Bargas.
Από τα fashion films δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα behind the scenes στιγμιότυπα, προετοιμασίες από το backstage, αποκλειστικές συνεντεύξεις και πολλά ακόμη highlights, τα οποία θα προβάλλονται καθημερινά στην custom page της AXDW by Pantene στο LiFO.gr. Μεγάλος χορηγός μετονομασίας της φετινής digital edition της Athens Xclusive Designers Week είναι η Pantene, με τη νέα σειρά του Pro-V miracles για δυνατά και μακριά μαλλιά.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.