Σκληρό προγαμιαίο: Η Τάμτα υπέγραψε τους όρους του Πάρι! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

16 Φεβρουαρίου 2021 08:20

Τάμτα - Πάρις Κασιδόκωστας: Βόλτα στη Βουλιαγμένη για το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτογραφίες)

Όσο κι αν είναι ερωτευμένοι, δύο άνθρωποι σαν την Τάμτα και τον Πάρι Κασιδόκωστα δεν θα μπορούσαν ποτέ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους εάν δεν κανονίζονταν πρώτα όλες οι οικονομικές λεπτομέρειες της ένωσής τους.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστιές πληροφορίες, η Τάμτα και ο Πάρις υπέγραψαν πριν από λίγες μέρες, παρουσία φυσικά των νομικών τους συμβούλων, το προγαμιαίο τους συμβόλαιο, το οποίο ήταν πολύ λεπτομερές και δεν παρέλειπε να κλείσει κάθε πιθανή «τρύπα».

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, το συμβόλαιο κατάρτισε το νομικό τιμ των οικογενειακών επιχειρήσεων του Πάρι Κασιδόκωστα και οι όροι του είναι πάρα πολύ σκληροί.

Διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση εάν οι δύο τους χωρίσουν, η Τάμτα να μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από αυτά που ορίζονται πολύ αυστηρά και με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό δεν εκπλήσσει τους γνωρίζοντες, που ξέρουν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες συνηθίζονται όταν το ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη είναι της τάξεως και του οικονομικού βεληνεκούς του Πάρι Κασιδόκωστα και της οικογένειας Λάτση.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν διεκδικήσεις μετά από έναν ενδεχόμενο χωρισμό και ότι τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα, καθώς μιλάμε για τεράστιες περιουσίες.

Η Τάμτα, φυσικά, δέχτηκε όλους τους όρους που τίθενται στο προγαμιαίο, καθώς έτσι κι αλλιώς για την ίδια είναι ξεκάθαρο ότι δεν παντρεύεται τα χρήματα του Πάρι, αλλά τον ίδιον.

Η τραγουδίστρια, εξάλλου, είναι απόλυτα αυτόνομη και μάλιστα από πόλύ νωρίς στη ζωή της και κερδίζει η ίδια τα δικά της χρήματα.

Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι με το σύντροφό της, με τον οποίο πλέον κλείνουν μια πενταετία μαζί και όπως αποφάσισαν, είναι η στιγμή να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους.

Η απόφαση για τον γάμο

Το ζευγάρι δεν βιάζεται να παντρευτεί. Έτσι κι αλλιώς οι δύο τους ζουν σαν παντρεμένοι σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βουλιαγμένη και η καθημερινότητά τους δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ εάν επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Πήραν όμως την απόφαση και μάλιστα σε αυτήν έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της μητέρας του Πάρι, της Μαριάννας Λάτση, η οποία αγαπάει πλέον την Τάμτα σαν δικό της παιδί, αφού βλέπει ότι κάνει τον Πάρι ευτυχισμένο.

Μάλιστα, η Μαριάννα Λάτση είναι εκείνη που προσφέρθηκε να κανονίσει τα πάντα για το γάμο και έχει ήδη ξεκινήσει τις διασικασίες και τις προετοιμασίες.

Είναι άγνωστο πότε θα γίνει ο γάμος

Ο κορωνοϊός είναι ένα εμπόδιο στα σχέδια του ζευγαριού, καθώς θέλουν να κάνουν έναν ανοιχτό γάμο, όχι για λόγους κοσμικότητας, αλλά για να μπορέσουν να καλέσουν σε αυτόν όλους τους φίλους τους και να το γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτι, από αυτά που συνηθίζει να κάνει ο Πάρις Κασιδόκωστας με διάφορες ευκαιρίες.

Το πιθανότερο είναι ότι θα περιμένουν μέχρι να τελειώσει η υγειονομική κρίση και δεν είναι διόλου απίθανο να γίνει ο γάμος τους στα τέλη του καλοκαιριού που μας έρχεται…

Πηγή: περιοδικό Ciao