Κατερίνα Λιόλιου : Μόνη μετά το χωρισμό από τον Κωστόπουλο

23 Φεβρουαρίου 2021 17:10

Η πολυσυζητημένη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου έλαβε πρόσφατα τέλος και μάλιστα πολύ επεισοδιακό. Εκείνη, όμως, δεν φαίνεται να χάνει το κέφι της και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να κάνει βόλτες με την κολλητή της, Έλενα Κώνστα.

Όπως αναφέρουν πολύ καλά πληροφορημένες πηγές από το περιβάλλον του πρώην εκδότη και της τραγουδίστριας, τα προβλήματα ανάμεσά τους προϋπήρχαν και ξεκίνησαν αμέσως μετά την επιστροφή τους από το Ντουμπάϊ. Τότε που η σχέση τους πήρε πολύ μεγάλη δημοσιότητα και κατά κύριο λόγο αρνητική, με τα δυσάρεστα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε κανείς και κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι καθημερινές τριβές στη σχέση τους. Τριβές που πολύ σύντομα εξελίχθηκαν σε καυγάδες. Καυγάδες που, καθώς και οι δύο τους είναι έντονες και πληθωρικές προσωπικότητες, ήταν πολύ μεγάλης έντασης.

Σε όλα αυτά δεν βοήθησε και το γεγονός ότι το άμεσο περιβάλλον της Κατερίνας Λιόλιου αντέδρασε, όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, πολύ έντονα, σε αυτή τη σχέση όχι μόνο λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά και λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που πήρε το ταξίδι τους στο Ντουμπάι. Έτσι, ένας τεράστιος καυγάς ανάμεσα στους δύο τους έφερε το τέλος αυτής της σχέσης, με την ερωτική της μορφή τουλάχιστον, καθώς όπως φαίνεται οι δύο τους αποφάσισαν να παραμείνουν φίλοι. Κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά γι αυτή τη σχέση, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν ζευγάρι, αλλά ούτε και για το χωρισμό.

Ένας σύντομος, αλλά θυελώδης έρωτας

Η γνωριμία ανάμεσα στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Κατερίνα Λιόλιου έγινε πριν από ένα χρόνο τέτοια εποχή. Τότε εκείνη τραγουδούσε στο νυχτερινό κέντρο Romeo κι εκείνος ήταν πολύ συχνός θαμώνας εκεί.

Την πρόσεξε αμέσως αν και φαίνεται ότι την είχε ήδη ξεχωρίσει από τότε που εκείνη συμμετείχε στο «The Voice». Οι συστάσεις έγοναν από κοινούς γνωστούς και όπως λένε οι ίδιες πηγές η έλξη ανάμεσά τους ήταν αμοιβαία.

Τότε, όμως, δεν είχε γίνει κάτι, καθώς η Κατερίνα ήταν σε μια άλλη σχέση, αν και όχι ιδιαίτερα σοβαρή. Όταν όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα στην προσωπική της ζωή, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό το φλερτ. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, επίμονος όπως είναι πάντα όταν θέλει κάτι, κέρδισε την καρδιά της Κατερίνας και οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν, διερευνητικά στην αρχή, αλλά όλο και πιο συχνά στην πορεία.

Το φλερτ τους εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα που για ένα διάστημα αψήφισε τα 40 χρόνια που τους χωρίζουν και μάλιστα όπως λένε πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του εκδότη και της τραγουδίστριας, οι δύο τους έμειναν για τρεις μήνες κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου στο Κολωνάκι.

Η ίδια η Κατερίνα Λιόλιου, πάντως, φαίνεται ότι συνεχίζει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θέλει να τραγουδήσει ένα χαρούμενο και δυναμικό τραγούδι για το καλοκαίρι. «Θέλω να μοιράσω τη χαρά και ευελπιστώ να ανοίξουν τα μαγαζιά, για να μπορώ να το τραγουδήσω κιόλας» πρόσθεσε η Κατερίνα Λιόλιου.

Σε ερώτηση εάν έχει υποστεί η ίδια κάποια συμπεριφορά από αυτές που καταγγέλονται αυτές τις ημέρες, απάντησε: «Προσωπικά δεν μου έχει τύχει κάποιο περιστατικό, είτε σε επίπεδο λεκτικής βίας, είτε σεξουαλική παρενόχληση. Εύχομαι όλες αυτές οι καταγγελίες να γίνουν αφορμή ώστε να σπάσει η σιωπή και η κοινωνία μας να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το αυτονόητο, δηλαδή τον σεβασμό του άλλου ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, εμφάνισης, σεξουαλικών επιλογών».

Όσο για το αν ο σχολιασμός της προσωπικής της ζωής την επηρέασε, είπε: «Δεν θα κλειστώ ποτέ στον εαυτό μου, ούτε προς τους ανθρώπους επειδή γράφτηκε ή ειπώθηκε κάτι για μένα, ειδικά όταν αυτό δεν ισχύει! Δεν έχω δώσει ποτέ πάτημα να ασχοληθεί κάποιος με τη προσωπική μου ζωή και ούτε και θα το κάνω ποτέ. Στον κόσμο έχω δείξει και δείχνω ποιά είναι πραγματικά η Κατερίνα και χαίρομαι για όλη την αγάπη που έχω εισπράξει και εισπράττω από αυτόν».