Ράπερ Lamaniff: «Ήμουν σε απόγνωση. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη»

9 Μαρτίου 2021 16:30

Στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ο ράπερ Lamaniff πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία με τον πατέρα του.

Μετά την εξαφάνισή του έπειτα από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε αλλά και τη σύλληψη της 30χρονης «αφέντρας» που κατηγορείται πως δημοσίευσε το εν λόγω video ο 24χρονος ράπερ εγκαταλείπει τη χώρα.

«Είμαι καλύτερα και γι’ αυτό φεύγω να βρω τα πατήματά μου, την ηρεμία μου, να δω τον αδελφό μου. Το έχω ανάγκη.

Από την αρχή της καριέρας μου δεν με συμπαθούσαν όλοι και ακόμη δεν με συμπαθούν. Επειδή έχω αποφασίσει πως όταν νιώσω δυνατός θα συνεχίσω αυτό που έκανα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, ελπίζω αυτήν την αγάπη που νιώθω από το κοινό να την εκλάβω και πάλι», είπε αρχικά ο Lamaniff.

Και συνέχισε: «Με βοήθησε πολύ η οικογένειά μου. Ήμουν πιο αυστηρός με τον εαυτό μου αυτό το διάστημα. Κατάλαβα μερικά από τα λάθη μου. Με βοήθησε η οικογένειά μου και ο πατέρας μου να βρω τα πατήματά μου.»

«Ήμουν σε μια φάση απόγνωσης. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμη αυτό που έγινε, τώρα το προσπαθώ. Δεν ήταν λίγο αυτό το χτύπημα.

Στεναχωρήθηκα με την οικογένειά μου μετά από αυτό που έγινε. Σίγουρα δεν είναι αυτό η λύση και πολεμάω να δώσω ένα μάθημα σε αυτούς που έκαναν αυτό το πράγμα σε εμένα».

Αναφερόμενος στην οικογένειά του, είπε: «Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Ο πατέρας μου με βοήθησε πολύ. Στάθηκε βράχος για εμένα. Είμαι περήφανος που με αγκάλιασε και δεν με κατέκρινε με όλο αυτό που έγινε».

Ιδιαίτερα ενοχλημένος μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε όταν απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη:

«Οι ράπερς ρουφιάνεψαν την προσωπική μου ζωή. Πήραν ένα video το αναπαρήγαγαν και το δημοσίευσαν. Δεν το κοιτά κανείς αυτό.

Κοιτούν και κρίνουν το ότι εγώ πήγα να δώσω ένα μάθημα και ζήτησα να αποδοθεί δικαιοσύνη… Όχι για να κερδίσω κάτι, αλλά για να μην πάθει κάποιος άλλος αυτό που έπαθα εγώ».

Ακόμη, ο ίδιος κάνοντας μια αυτοκριτική ανέφερε πως έκανε λάθη και είχε λάθος απόψεις για πολλά πράγματα και εξομολογήθηκε πως φεύγοντας θα του λείψουν πολύ οι παππούδες του.

«Τα αφήνουμε όλα πείσω. Πάμε για μια νέα αρχή και ορκίζομαι ότι θα πάμε μέχρι τέλους. Το ορκίστηκα ότι θα πάμε μέχρι τέλους», είπε ο πατέρας του ράπερ.