Βασίλης Γκουρούσης – Τέτα Καμπουρέλη: από το love story τους όταν ήταν ακόμη έφηβοι, μέχρι τη διάρρηξη στις θυρίδες και την προφυλάκιση

27 Μαρτίου 2021 09:50

Έχουν στρέψει τα φλας πάνω τους για μία ακόμη φορά. Τώρα όμως η αιτία σίγουρα δεν ήταν εκείνη που ήθελαν.

Ο Βασίλης Γκουρούσης κατηγορείται για τη διάρρηξη στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό και προφυλακίστηκε.

Η Τέτα Καμπουρέλη, η «εθνική νυχού» δεν πιστεύει ότι ο σύζυγός της είναι ένοχος. Και δηλώνει ότι είναι στο πλευρό του. Όπως κάνει άλλωστε από τα 14 χρόνια της.

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης αποτελούν ζευγάρι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Είναι μαζί από τη νεαρή τους ηλικία, καθώς γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος 17.

Έκτοτε παραμένουν μαζί και ερωτευμένοι, ενώ ο γάμος τους διαρκεί 32 έτη!

Οι δυο τους έμεναν στην ίδια περιοχή, την Καισαριανή, και μάλιστα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Ωστόσο, η σχέση τους άρχισε έπειτα από ένα τυχαίο γεγονός.

Ο Γκουρούσης βρήκε ένα χαμένο πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 110.000 δραχμών και ένα γραμμάτιο. Διαπίστωσε πως ανήκε στον σύντροφο μιας από τις μεγαλύτερες αδελφές της Καμπουρέλη.

Έτσι επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι της για το παραδώσει και τότε την είδε να ξεπροβάλλει στο μπαλκόνι. Και… μαγεύτηκε! Η στιγμή εκείνη έχει χαραχθεί και στη δική της μνήμη. Έχει πει χαρακτηριστικά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Η πρόταση

Έγιναν ζευγάρι και λίγο αργότερα, ο Γκουρούσης πήγε ξανά στην κατοικία της. Αυτή τη φορά για ζητήσει το χέρι της από τους γονείς της, τον Χρήστο (υδραυλικός) και την Κλειώ (καμαριέρα).

«Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε», έχει πει η Τέτα.

Αμφότεροι υπήρξαν ιδιαίτερα δραστήριοι στον επαγγελματικό τομέα. Η Καμπουρέλη ως αισθητικός εργαζόταν για πολλές ώρες.

Γρήγορα έγινε γνωστή καθώς απέκτησε διάσημες πελάτισσες και πελάτες (από τη Ρούλα Κορομηλά ως τον Κωνσταντίνο Καραμανλή!).

Διατηρεί δικό της ινστιτούτο αισθητικής στο Χαλάνδρι. Αργότερα, ασχολήθηκε με το θέατρο.

Από την πλευρά του, ο Γκουρούσης δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των επιχειρήσεων ανοίγοντας καφέ, παιδότοπο, σχολή χορού, ενώ υπήρξε και θεατρικός παραγωγός.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια καθώς απέκτησαν τρία παιδιά. Όλα αγόρια. Ο λόγος για τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη, οι οποίοι σήμερα είναι 25, 29 και 30 χρόνων, αντίστοιχα. Παράλληλα, έχουν και τρία εγγόνια.

«Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ. Έχει όρεξη για ζωή, είναι δημιουργικός και είναι πάντα δίπλα σε εμένα και την οικογένειά μας.

Ο δυναμισμός του με έκανε πάντα να αισθάνομαι ασφάλεια στο πλευρό του. Με τον Βασίλη είμαστε μαζί από παιδιά, στην Καισαριανή όπου ζούσαμε.

Ο σεβασμός και η αγάπη μπορούν να κρατήσουν τον έρωτα ζωντανό ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί να είναι πολλά τα χρόνια, αλλά ο έρωτας δεν σβήνει αν υπάρχουν αυτά τα βασικά στοιχεία», έχει πει η Καμπουρέλη για τον σύζυγό της.

«Ο γάμος μας πέρασε κρίση»

Όπως είναι φυσικό, μία μακροχρόνια σχέση έχει και τα… σύννεφά της.

Η Καμπουρέλη παραδέχθηκε ότι ο γάμος της πέρασε κρίση λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Μιλώντας στο «Just the 2 of Us» το 2014, είχε πει: «Ο γάμος μας πέρασε κρίση γιατί δούλευα πολλές ώρες, υπήρχαν θέματα με τα παιδιά, ό,τι συμβαίνει δηλαδή σε κάθε οικογένεια.

Το ‘Just’ μας ανανέωσε και τώρα ο άνδρας μου δεν φεύγει δευτερόλεπτο από δίπλα μου. Δεν περίμενα πως θα ήμουν αγχωμένη και όταν ο Βασίλης με έβλεπε να στρεσάρομαι, προσπαθούσε να με καθησυχάσει.

Δεν ζηλεύει καθόλου, ίσα ίσα με προστατεύει και δεν θέλει να χάσω τον αυθορμητισμό που έχω».

Οι δυο τους πέρασαν και πέρυσι τον Νοέμβριο μία πολύ δύσκολη στιγμή καθώς ο Γκουρούσης είχε ατύχημα με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

«Κάποιος τον έκλεισε, δεν φορούσε και κράνος και χτύπησε», είχε πει τότε η Καμπουρέλη.