Η Τέτα Καμπουρέλη τα ρίχνει στην τράπεζα: “Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση”

26 Μαρτίου 2021 10:45

Η Τέτα Καμπουρέλη βγήκε ζωντανά το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη για να μιλήσει για την υπόθεση του συζύγου της που κατηγορείται για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό.

Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Το ίδιο πρέπει να κάνει και η αστυνομία. Πρέπει λοιπόν να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι έχει και ένα ποινικό μητρώο.

Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα. Χρεώνουν στον άνδρα μου όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. Γιατί πρέπει να κλείσει η υπόθεση.

Δεν γίνεται με ένα κατσαβίδι να ανοίγει μία τράπεζα. Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Δεν είναι αναστάτωση. Είμαστε όλοι κομμάτια. Εγώ θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου είναι αθώος, αλλά δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μου. Μας παρακολουθούσαν μήνας. Όλους τους παρακολουθούσαν, όσους είχαν θυρίδες. Θέλω να μας στηρίξει ο κόσμος. Δε μπορεί ένας άνθρωπος με ένα κατσαβιδάκι να ανοίξει μία τράπεζα»

Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση που βαραίνει τον σύζυγό της