Τάσος Τρύφωνος: «Φέτος το συζητάω για το Big Brother, μου είχε γίνει πρόταση και πέρυσι»

5 Μαΐου 2021 14:15

Τάσος Τρύφωνος: «Φέτος το συζητάω για το Big Brother, μου είχε γίνει πρόταση και πέρυσι»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!», μίλησε για τον «Αδύναμο Κρίκο» και τα μελλοντικά του σχέδια.

Τάσος Τρύφωνος: «Φέτος το συζητάω για το Big Brother, μου είχε γίνει πρόταση και πέρυσι»

Αφού αποκάλυψε το μεγάλο έρωτα της ζωής του για τη Βίκυ Σταυροπούλου και το δημόσιο μήνυμά της στο Instagram για να… προχωρήσει στη ζωή του. Ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για τον τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

«Εισπράττω αγάπη από τον κόσμο αν και είμαι αυστηρός στον Αδύναμο Κρίκο. Μου μιλάνε στο δρόμο, είναι love to hate ο παρουσιαστής του Αδύναμου Κρίκου, όπως η Τζόαν Κόλινς στη… Δυναστεία» ανέφερε ο Τάσος Τρύφωνος. Προσθέτοντας ότι ορισμένες φορές δίνει μεγάλο αγώνα για να μην αντιδράσει στις ατάκες που ακούει. «Καταπίνω τα γέλια μου στον Αδύναμο Κρίκο. Γιατί θα χαλάσει το γύρισμα και η απάντηση του παίκτη δεν θα είναι η ίδια» πρόσθεσε.

«Έχω κάποιους στα social media που δεν έχουν καταλάβει το ύφος του παιχνιδιού και το χαρακτήρα του παρουσιαστή. Και μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι κακός». Συμπλήρωσε για εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ότι ο χαρακτήρας του παρουσιαστή του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι συγκεκριμένος.

Μιλώντας για τα επόμενα βήματα που θα ήθελε να κάνει στην ελληνική τηλεόραση, Ο Τάσος Τρύφωνος σημείωσε ότι θα ήθελε να παρουσιάσει και στην Ελλάδα το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος στην Κύπρο, το «Τhe Chase» που προέρχεται και αυτό από τη βρετανική τηλεόραση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει γίνει κρούση στον ίδιο για την παρουσίαση του νέου Big Brother. «Έχει γίνει κρούση για το Big Brother, δεν θα έλεγα ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση. Μου είχε γίνει και πέρυσι, αλλά λόγω Αδύναμου Κρίκου δεν το προχώρησα. Φέτος το συζητάω, το μόνο πρόβλημα είναι το πρόγραμμά μου στην Κύπρο που είναι απαιτητικό.

 

https://streamable.com/zo2ao1

Τέλος μίλησε για την αγάπη που έχει στην τηλεόραση, αλλά και τα project που ήθελε να συμμετάσχει.

«Είμαι τηλεορασάκιας και περιοδικάκιας. Θα δω τηλεόραση, θα ανοίξω τα τηλεοπτικά περιοδικά, θα δω τη ροή που έχει φτιάξει ένα κανάλι». Ανέφερε και υπογράμμισε ότι η συνέντευξη που θα ήθελε να έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς δεν τα έχει καταφέρει είναι του Μίκη Θεοδωράκη. «Από τότε που ξεκίνησα το “Τετ-α-τετ” προσπάθησα να κάνω συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη, είναι απωθημένο μου» σημείωσε. Προσθέτοντας ότι από μικρός το όνειρό του ήταν η τηλεόραση. «Όταν ήμουν 4 ετών και με ρωτούσαν τι ήθελα να κάνω έλεγα “να λέω τα νέα”».

Για τα προγράμματα που έχουν πλέον τα κανάλια και επικεντρώνονται στα ριάλιτι, ο Τάσος Τρύφωνος σημείωσε ότι η μυθοπλασία έχει μεταφερθεί στις πλατφόρμες, όπου οι τηλεθεατές μπορούν να βρουν σειρές αξίας εκατομμυρίων όποτε θέλουν, αναγκάζοντας τα τηλεοπτικά κανάλια να στραφούν στα ριάλιτι και τα τηλεπαιχνίδια.

Τέλος, ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο «Πάμε Δανάη!» γύρω από το ελληνικό #metoo. «Γράψατε ιστορία με το θέμα του ελληνικού #metoo σ’ αυτή την εκπομπή. Ήταν από ιδιαίτερες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω το πρόσωπό σου εκείνη την ημέρα» υπογράμμισε.

https://streamable.com/li4i1s