Τοp Chef: βόμβα με Δημήτρη Σταρόβα ρίχνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για την παρουσίαση

7 Αυγούστου 2021 08:20

Top Chef: ανατροπή με Σταρόβα στην παρουσίαση του ριάλιτι; Ποιες είναι οι σκέψεις του Ατζούν

Αποφασισμένος για πολλές εκπλήξεις είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί όσον αφορά το Top Chef. Και αυτό φαίνεται και από τη θέση του παρουσιαστή. Όπου θέλει να κάνει το μπαμ με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιτύχει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Δεν ποντάρει μόνο στο χρυσό έπαθλο, αλλά και στον παρουσιαστή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας φλερτάρει έντονα με τον ΣΚΑΪ. Και όλα δείχνουν ότι θα είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Top Chef.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει με την Acun Media για το ριάλιτι μαγειρικής! Ο Τούρκος προσέγγισε τον τραγουδιστή, αφού ήθελε για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ένα αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό. Ο οποίος γνωρίζει, όμως, και το αντικείμενο.

Ο Σταρόβας είναι πολύ ανοιχτός στην παρουσίαση του Top Chef, αφού αγαπάει τόσο την κουζίνα όσο και τη μαγειρική. Αυτό φαίνεται από τα βίντεο με συνταγές που ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube. Ενώ μην ξεχνάμε ότι παλαιότερα παρουσίαζε στην ΕΡΤ3 την εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».

Ρίχνει βόμβα στο Top Chef ο Ατζούν Ιλιτζαλί! Αυτό είναι το χρυσό έπαθλο και πώς ετοιμάζεται να γκρεμίσει από την κορυφή το Masterchef