Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις

3 Δεκεμβρίου 2021 07:45

Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό μέχρι μετά το μεσημέρι εντείνοντας τα συναισθήματα και τους φόβους. Τα ζώδια του νερού και της γης μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές επικοινωνώντας και διασκεδάζοντας με δικούς τους ανθρώπους.

Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις.

Αρχικά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις. Βαθύτερα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τις σχέσεις. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν εκρηκτικές στιγμές που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Το πάθος και ο αισθησιασμός πρέπει να πρωταγωνιστήσουν και να εκτονώσουν τη νευρικότητα. Αργότερα το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ομαλοποιεί την ατμόσφαιρα. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες μας και μπορούμε να εκφράσουμε με αμεσότητα στους άλλους.

Νωρίς το πρωί η σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολική αυτοπεποίθηση και ανάγκη για έλεγχο που πρέπει να μετριάσουμε. Οφείλουμε να κλείσουμε οικονομικές υποθέσεις χωρίς φόβο και πάθος αρκεί να λειτουργήσουμε με μέτρο και χωρίς να έχουμε προσδοκίες που μπορεί να μην είναι πραγματοποιήσιμες.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και μας προετοιμάζει για την αυριανή Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο.

Θα είναι η τελευταία Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη από μία σειρά Εκλείψεων που ξεκίνησαν πριν ενάμιση περίπου χρόνο.

Η Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο αναζωπυρώνει ζητήματα γνώσεων, εμπορίου, διαφημίσεις, νομικές υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν έντονα. Ήρθε η ώρα να επανεξετάσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που αφορούν τους συγκεκριμένους τομείς καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο και μας καλούν στην δράση. Οφείλουμε όμως να είμαστε απόλυτα προσγειωμένοι χωρίς να επιτρέψουμε στην υπεραισιοδοξία και την αμέλεια να μας παρασύρουν.

Η ανάγκη να επικοινωνήσουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που έχουμε καιρό να δούμε. Είναι πρόσωπα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε νέες πτυχές της ζωής μας. Άλλωστε είναι μία περίοδος ιδανική για να αναθεωρήσουμε την κοσμοθεωρία μας και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας σε όλα τα επίπεδα.

myastro