Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι στα 18 υπήρχαν προσωπικές κόντρες με την οικογένεια»

4 Δεκεμβρίου 2021 18:15

Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι στα 18 υπήρχαν προσωπικές κόντρες με την οικογένεια»

Η Ναταλία Τσαλίκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής της πριν από τη φοίτησή της στη δραματική σχολή.

Ναταλία Τσαλίκη: «Έφυγα από το σπίτι στα 18 υπήρχαν προσωπικές κόντρες με την οικογένεια».

«Έχω φύγει από το σπίτι μου πολύ μικρή, 18 ετών. Έφυγα από το σπίτι, έκοψα τους δεσμούς, έπρεπε να το κάνω. Είχα να μιλήσω στους γονείς μου 3 χρόνια. Προσωπικές κόντρες με την οικογένεια. Δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να το κάνω. Με τον καιρό εξομαλύνθηκαν τα πράγματα. Δυσκολεύτηκα εκείνα τα 3 χρόνια στα πρακτικά.

Η αλήθεια είναι ότι την αγάπη δεν την είχα από την μητέρα μου. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, πολύ κλειστός και ο λόγος είναι ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της. Από τον πατέρα μου και από την γιαγιά μου είχα αρκετή αγάπη. Αλλά από την μητέρα μου πάντα το έχεις πάντα περισσότερη ανάγκη»

«Άργησα πολύ να την συγχωρέσω. Μέσα μου». Πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Ναταλία Τσαλίκη αναφέρθηκε επίσης στο κίνημα του #MeToo.

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές στο θέατρο και γι’ αυτό πήρα αμέσως θέση, όταν ξεκίνησε το #metoo. Είπα: “καλά κάνουν και μιλάνε και εκτίθενται”. Πρέπει να σεβαστούμε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ γενναίο να μπορείς να εκθέσεις έτσι τα τραύματά σου»

https://youtu.be/TqnwbgZdQz4