GNTM 4: η Ειρήνη αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης – Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

14 Δεκεμβρίου 2021 08:13

GNTM 4: η Ειρήνη αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης - Αυτή είναι η τριάδα του τελικού

Στον ημιτελικό του GNTM 4 έφτασε η στιγμή για την κρίσιμη αποχώρηση. Μία αποχώρηση που ίσως πονάει περισσότερο από τις υπόλοιπες. Κι αυτό γιατί απέχει μόνο μία ανάσα από τον μεγάλο φετινό τελικό.

GNTM 4: η Ειρήνη αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης – Αυτή είναι η τριάδα του τελικού.

Ο Κωνσταντίνος και η Ειρήνη ήταν τα δύο μοντέλα που είχαν τις λιγότερο καλές λήψεις σε σχέση με εκείνες της Όλγας και της Κυβέλης.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανακοίνωσε πως η Ειρήνη, το golden pass του διαγωνισμού, είναι το μοντέλο που αποχωρεί, ένα βήμα πριν τον τελικό. Και δεν θα διεκδικήσει πια τον τίτλο του Greece’s Next Top Model ούτε και το μεγάλο έπαθλο.

Στο άκουσμα της απόφασης των κριτών η Ειρήνη ξέσπασε σε κλάματα συγκινώντας τους πάντες.

Μάλιστα, η Κυβέλη, ορκισμένη «εχθρός» της παραδέχτηκε on camera πως συγκινήθηκε με την αποχώρηση της Ειρήνης.. Είπε χαρακτηριστικά πως μπορεί να μην αντέχουν η μία την άλλη, αλλά θα την ήθελε δίπλα της στον τελικό του GNTM. Γιατί έχει δουλέψει πολύ, δεν έχει «πατήσει» πάνω σε άλλους, το έχει ανάγκη και το αξίζει.

Έτσι, στον μεγάλο τελικό του GNTM 4 περνούν η Κυβέλη, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της η Ειρήνη πήγε στη βίλα του GNTM 4 όπου μάζεψε τα πράγματά της. Μαζί με το golden pass που της χάρισε την είσοδό της στο παιχνίδι.

Η πρώτη δήλωση της Ειρήνης

«Να κερδίσει ο καλύτερος, με το σπαθί του! Τελείωσε… πάει! Η ευχή που έδωσα είναι να το πάρει ο καλύτερος, αυτός που το αξίζει περισσότερο» είπε στους συμπαίκτες της η Ειρήνη.

«Αν δεν ήμουν εγώ αυτή που θα νικούσε, θα ήθελα να είναι η Ειρήνη που θα νικήσει. Θα ήταν τιμή μου να διαγωνιστώ μαζί της». Συμπλήρωσε η Κυβέλη.

https://www.instagram.com/tv/CXcK5PCA5Vr/?utm_source=ig_web_copy_link