Ο μιντιάκιας: αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο νέο GNTM

27 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο νέο GNTM

Σας είπαμε ότι έρχονται αλλαγές στο επόμενο GNTM και ήδη οι πρώτες φήμες κάνουν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων. Το Star στηρίζει το ριάλιτι μόδας, αλλά τα φετινά νούμερα δεν ήταν αυτά που περίμεναν στο κανάλι. Και γι’ αυτό υποστηρίζουν ότι χρειάζονται αλλαγές τη νέα σεζόν.

Ο μιντιάκιας: αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στο νέο GNTM.

Βέβαια, όπως έχουμε αποκαλύψει, θέμα επιστροφής της Βίκυς Καγιά δεν υπάρχει. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Η Καγιά από την πρώτη στιγμή ήθελε λιγότερο… φόρτο εργασίας, προκειμένου να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της. Και αυτό περιμένει αδιαπραγμάτευτο.

Επίσης, είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη περί γυναικών που ψωνίζουν από τα καλάθια δεν ήχησαν πολύ καλά στον σταθμό. Όπως φυσικά και ο ντόρος που προκλήθηκε. Ο Μπράτης βέβαια έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ριάλιτι και γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να είναι στο επόμενο GNTM η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. Η οποία διαφημίστηκε ως η αντικαταστάτρια της Καγιά, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι απείχε πολύ από τη Βίκυ. Φάνηκε ότι κάτι της λείπει στην τηλεόραση και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Βέβαια, αν φύγει η Παπαβλασσοπούλου, μην είστε σίγουροι ότι θα αντικατασταθεί από άλλη γυναίκα. Κι αυτό γιατί στο κανάλι θέλουν να αξιοποιήσουν πολύ τον Γιώργο Καράβα. Άλλωστε, αυτός είναι που έχει κερδίσει σχεδόν όλες τις εντυπώσεις τις δύο τελευταίες σεζόν στο ριάλιτι.

Για πολλούς δεν είναι τυχαίο ότι εκείνος έγραψε το φετινό φινάλε του GNTM. Είναι αγαπητός σε όλα τα υποψήφια μοντέλα, «γράφει» εξαιρετικά στην τηλεόραση, ενώ έχει μεγάλο (γυναικείο) φαν κλαμπ. Οπότε μόνο έκπληξη δεν θα αποτελέσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

Ο Καράβας έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και πέρα από coach, ενώ γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά του μόντελινγκ. Πρόκειται για μία δοκιμασμένη λύση με πάρα πολλούς υποστηρικτές. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση αναζητείται ο διάδοχός του ως coach. Εκτός αν του δοθεί διπλός ρόλος στο GNTM