Ο μιντιάκιας: πονοκέφαλος στην ΕΡΤ με τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς!

16 Δεκεμβρίου 2021 10:00

Ο μιντιάκιας: πονοκέφαλος στην ΕΡΤ με τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς!

Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Μάστορας οι πρώτοι. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι έχουν κλειδώσει για την κριτική επιτροπή του X-Factor. Αν δεν κάτσει του Θεοφάνους, τότε ο Φοίβος είναι φαβορί για την τρίτη θέση. Όσο για τη γυναίκα της επιτροπής, η περίπτωση της Βανδή δυσκολεύει πολύ.

Ο μιντιάκιας: πονοκέφαλος στην ΕΡΤ με τον Σασμό και τη Γη της Ελιάς!

Αντίθετα, η περίπτωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη δείχνει αυτή τη στιγμή σαφώς πιο εφικτή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις από την παρουσία της στο The Voice. Κι εκείνη αποφάσισε να αποχωρήσει και ο Αργυρός πήρε τη θέση της. Πάντως, ακόμη υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Για τον ρόλο της παρουσιάστριας ο κύβος ερρίφθη. Στόχος του καναλιού είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου να αναλάβει και η τραγουδίστρια είναι θετική. Το βλέπει σαν ένα βήμα παραπάνω και θέλει να το δοκιμάσει. Μάλιστα, λέγεται ότι οι υπογραφές ίσως πέσουν και μέσα στην εβδομάδα. Γιατί ακόμη δεν έχουν πέσει. Γι’ αυτό και η Νατάσα στις δηλώσεις της παρουσιάζει πολύ φειδωλή.

Η εκπομπή του Λάκη Γαβαλά στο Open πολύ δύσκολα θα βγει στον αέρα. Αν και λεγόταν ότι θα έκανε πρεμιέρα στις 15 Γενάρη. Δεν υπάρχει κοινή γραμμή για το concept και αποφάσισαν να ματαιωθεί αυτή η συνεργασία. Αυτή όμως γιατί συνεργασία Open και Γαβαλά θα υπάρξει το μέλλον.

Στον πάγο μπαίνει προσωρινά (;) και η εκπομπή που ετοίμαζε η ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά. Η οποία θα έπαιρνε συνεντεύξεις από σταρ της showbiz μέσα σε μία λιμουζίνα. Και εκείνοι θα μιλούσαν για όλη τη ζωή τους. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απόφασης της κρατικής τηλεόρασης.

Μια και ο λόγος για την ΕΡΤ να σας πούμε ότι υπάρχει πονοκέφαλος για το δελτίο ειδήσεων. Το οποίο πέφτει πάνω στον Σασμό και τη Γη της Ελιάς. Γι’ αυτό και πληθαίνουν οι φωνές για αλλαγή ώρας. Οπότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ξεκινάει στις 8 πλέον αντί για τις 9.

Νωρίς ξεκίνησαν οι φήμες για το μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha. Κι επειδή το έργο το έχουμε ξαναδεί, να σας πούμε ότι καλό θα είναι να κρατήσουμε μικρό καλάθι. Γιατί και πέρυσι πάλι έλεγαν ότι θα έφευγε η Τατιάνα από το κανάλι κι εκείνη έμεινε. Και μάλιστα χρειάστηκε μόνο ένα ραντεβού.