Ο μιντιάκιας: θηλιά η Φάρμα για τον ΑΝΤ1! Ψάχνουν τρόπο για να τελειώσει νωρίτερα

15 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: θηλιά η Φάρμα για τον ΑΝΤ1! Ψάχνουν τρόπο για να τελειώσει νωρίτερα

Μία ψυχρολουσία την ένιωσαν στον ΑΝΤ1 με τη Φάρμα. Τα νούμερα… Σιβηρίας είναι αλήθεια ότι δεν τα περίμεναν στο Μαρούσι. Και ήδη ξεκίνησαν οι συσκέψεις προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση. Πρώτος στόχος ήταν να πάει η Φάρμα πιο αργά. Συγκεκριμένα, μεταμεσονύκτιες ώρες.

Ο μιντιάκιας: θηλιά η Φάρμα για τον ΑΝΤ1! Ψάχνουν τρόπο για να τελειώσει νωρίτερα. Βέβαια, για να γινόταν αυτό, έπρεπε να αντικατασταθεί με ένα πρόγραμμα που θα έδινε σίγουρα νούμερα στο κανάλι. Με τη Φάρμα ισχύει το εξής παράδοξο. Για την αλήθεια κάτι μοναδικό στην ελληνική τηλεόραση. Παίρνει lead in από μία από τις πιο εκπομπές με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση και τη ρίχνουν στα τάρταρα.

Τι άλλο να πει κανείς όταν ξεκινά με lead in που ξεπερνά κατά πολύ το 20% και το ρίχνει στο 4%; Γιατί πλέον τα μονοψήφια έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο. Μία λύση που έπεσε στο τραπέζι ήταν η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία ετοιμάζεται για την ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1.
Οι Σέρρες θα ήταν μία λύση, αλλά υπήρχαν προβλήματα. Η σειρά δεν είναι… long play αλλά λίγων επεισοδίων. Οπότε το κενό ουσιαστικά δεν καλυπτόταν. Χώρια που ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν ήταν και τόσο θετικός να ξεκινήσει η σειρά του από το ελεύθερο κανάλι και  όχι από το ψηφιακό.
Αυτή τη στιγμή η κατάσταση δείχνει αδιέξοδη. Το πιο πιθανό είναι να ενισχυθεί το ριάλιτι με νέες εισόδους. Επίσης, στον ANT1 εξετάζουν σοβαρά το ριάλιτι να προβάλλεται μέρες που δεν υπάρχει Survivor και MasterChef ταυτόχρονα. Δηλαδή από Πέμπτη έως Κυριακή. Μήπως και πιάσει διψήφια νούμερα.
Αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για φινάλε της Φάρμας νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Και όπως σας έχουμε αποκαλύψει, δεν πρόκειται να δούμε ξανά το ριάλιτι την επόμενη σεζόν. Η απόφαση του καναλιού είναι οριστική και αμετάκλητη. Και ήδη εξετάζονται άλλα πρότζεκτ.
Και όπως σας έχουμε πει, μπορεί η Φάρμα να ολοκληρώνεται, αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένει κανονικά στο κανάλι. Σε αντίθεση με φημολογία αλλά και κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν. Και θέλουν τον ΑΝΤ1 να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον παρουσιαστή. Κάτι που δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης:

Ο μιντιάκιας: το Βreakfast τελειώνει το καλοκαίρι και έρχονται πρωινές… βόμβες