Σασμός spoiler: σκάει βόμβα μετά το φονικό! Έγκυος η Αργυρώ

15 Ιανουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: η Αργυρώ βρίσκει αρχαία στο ξενοδοχείο - Σασμός spoiler: σκάει βόμβα μετά το φονικό! Έγκυος η Αργυρώ

Μετά το φρικτό θάνατο του Πετρή όλα αλλάζουν στις δύο οικογένειες και στον Σασμό. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν για τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Σασμός spoiler: σκάει βόμβα μετά το φονικό! Έγκυος η Αργυρώ.

Η Αργυρώ δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο Αστέρης διέπραξε αυτό το έγκλημα κατά λάθος. Δε τον εμπιστεύεται πια, αντιθέτως ζητάει εκδίκηση. Μαζί με την Μαρίνα εγκαταλείπουν οριστικά την Κρήτη, βρίσκοντας παρηγοριά σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Βέβαια, η Αργυρώ δεν θα αργήσει να καταλάβει φεύγοντας πως κάτι δε πάει καλά. Ύστερα από μία εξέταση, θα διαπιστώσει πως είναι έγκυος και τότε όλα μέσα της θα αλλάξουν, οριστικά. Θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μία νέα ζωή, βήμα-βήμα. Μοναδικός της σύμμαχος θα είναι η μητέρα της. Άλλωστε, το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης θα φτάσει σύντομα, μετά τον θάνατο του Πετρή.

Όσο ο Αστέρης παραμένει στη φυλακή, η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί μέσα της το γεγονός πως είναι έγκυος. Μάλιστα, δεν αποκλείει το γεγονός να κρατήσει το παιδί, να το μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα, κρύβοντάς του την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του.

Δεν θέλει καμία σχέση με τον Αστέρη Σταματάκη και το επιδιώκει, χωρίς να τον υπολογίζει…