O μιντιάκιας: ο Λιανός αντικαταστάτης της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ; Όλο το παρασκήνιο

24 Ιανουαρίου 2022 10:00

Ο μιντιάκιας: τι κερδίζει η Ταραμπάνκο από την επιστροφή της στο Survivor

Σας είχαμε αποκαλύψει πριν από καιρό το πλάνο του ΣΚΑΪ για τον Γιώργο Λιανό. Ο οποίος έχει εξελιχθεί λόγω Survivor και Voice σε έναν από τους πλέον αγαπημένους παρουσιαστές του τηλεοπτικού κοινού. Και το γεγονός αυτό δεν θέλει να το αφήσει ανεκμετάλλευτο το κανάλι του Φαλήρου.

O μιντιάκιας: ο Λιανός αντικαταστάτης της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ; Όλο το παρασκήνιο.

Μάλιστα, μην εκπλαγείτε αν τον δείτε τη νέα σεζόν με δική του εκπομπή. Γιατί τις τελευταίες ώρες το όνομά του παίζει πάρα πολύ δυνατά ακόμη και για αντικαταστάτης της Ιωάννας Μαλέσκου. Πολύ τολμηρό; Καθόλου, αφού ο Λιανός μπορεί να εξελιχθεί σε Νο1 του σταθμού, όπως πιστεύουν στον ΣΚΑΪ.

Βέβαια, καλό θα είναι να κρατήσουμε ότι μπορεί να παίξει και στη θέση του Νίκου Μουτσινά. Αφού δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι το διαζύγιο του Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι πολύ πιθανό. Ο Λιανός μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει και συμπαρουσιάστρια που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στο Φάληρο ποντάρουν σε αυτό το δίδυμο. Και μάλιστα θα κάμψουν τις αντιδράσεις που λογικά θα έχει ο Ατζούν λόγω του Survivor. Όσο για τον παρουσιαστή, βλέπει μία πολύ καλή ευκαιρία να του παρουσιάζεται χωρίς να αναγκαστεί να ξενιτεύεται. Και αυτό μπορεί να παίξει τον ρόλο του στο τέλος.

Από τον Μανούσο Μανουσάκη στον… Ατζούν Ιλιτζαλί. Μετά το Κόκκινο Ποτάμι, η Αναστασία Παντούση επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω ΣΚΑΪ και… Κόκκινου Δωματίου. Η πρωταγωνίστρια συμφώνησε σε όλα με την Acun Medya και θα μπει στο καστ της νέας σειράς του καναλιού του Φαλήρου.

Στη νέα αυτή σειρά, τα γυρίσματα της οποίας δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, συμφώνησαν να παίξουν και οι Μαρία Ναυπλιώτου, Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένα Παπαληγούρα και η Γιολάντα Μπαλαούρα. Πρόκειται για ένα δραματικό κοινωνικό σίριαλ με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες.

Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Ναυπλιώτου. Η ψυχίατρος σε κάθε επεισόδιο να βοηθήσει τον άνθρωπο που θα απευθύνεται σε αυτήν. Ενώ μέσα από την αφήγησή του θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες. Η κάθε ιστορία θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τις άλλες.