Σασμός spoiler: νέος έρωτας για την Αργυρώ, αλλά ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή

2 Φεβρουαρίου 2022 09:00

Σασμός spoiler: εφιάλτης για Αστέρη και Αργυρώ τη νύχτα πριν από τη δίκη

Η καρδιά της έχει γίνει χίλια κομμάτια στον Σασμό. Όμως, η Αργυρώ θα βρεθεί μπροστά σε μία νέα σχέση στη σειρά προσπαθώντας να ξεχάσει οριστικά τον Αστέρη. Η στάση του και ο φόνος του Πετρή την έχουν πονέσει πάρα πολύ.

Σασμός spoiler: νέος έρωτας για την Αργυρώ, αλλά ο Αστέρης βγαίνει από τη φυλακή.

Όλη η αγάπη που ένιωθε για τον Αστέρη έχει μετατραπεί σε μίσος. Υποφέρει καθημερινά και αναζητά τρόπους να ξεχάσει. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει, η καθημερινότητά της δεν θα είναι ίδια.

Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στη ζωή της, φέρνοντας τεράστιες αλλαγές στο πως σκέφτεται και χειρίζεται τα πράγματα.

Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα επιχειρήσουν να φύγουν από την Κρήτη. Σε αυτό το σύντομο ταξίδι τους, η Αργυρώ θα γνωρίσει έναν νεαρό, ο οποίος θα την γοητεύσει.

Εκείνος, θα δει τη θλίψη στα μάτια της και θα θελήσει να την αποβάλλει. Με έναν τρόπο μοναδικό, θα καταφέρει να την προσεγγίσει, κάνοντας την ηρωίδα της σειράς να ξεχάσει για λίγο τον Αστέρη.

Η νέα αυτή σχέση, εκτός από χαρά στην Αργυρώ, θα φέρει και συγκρούσεις. Ο Αστέρης θα βγει σύντομα από τη φυλακή, διεκδικώντας ξανά την αγαπημένη του. Θα θέλει να της μιλήσει, να της εξηγήσει, να επανορθώσει για το μεγάλο κακό που έκανε. Βέβαια, η Αργυρώ θα έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της…